2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Kaķi mūsu dzīvi padara daudz labāku (mīļas pazīmes, kas par to liecina)

 

BoxCat by Sergey Krotov on 500px.com

Reiz kāds teica, ka suns ir cilvēka labākais draugs. Bet, tāpat kā cilvēki, arī gaumes ir atšķirīgas. Daudzi cilvēki priekšroku dod kaķiem! Jā, kaķi ir sarežģītāki dzīvnieki, bet noteikti ne mazāk mīļi. Kā viņi uzlabo mūsu dzīvi?

Viņi pasargā mūs no mums pašiem

Kad mums vajag atgādināt par to, ka mēs pārāk ilgi esam aizsēdējušies pie datora, kaķi ir mūsu glābēji. Viņi izgulsies pa visu klaviatūru vai rāpsies tev uz galvas. Viņi zina, ka mēs interneta dzīlēs varam pazust uz vairākām stundām, tāpēc arī cenšas mūs pasargāt.

Viņi pārliecinās par to, ka mēs nekavējam

Tev agri no rīta ir intervija? Jāpaspēj uz autobusu? Nekādu satraukumu, jo pūkainais modinātājs pamodinās tevi laicīgi. Pat ļoti laicīgi. Labā ziņa ir tāda, ka kaķi tu nevari „atlikt”. Kāds varbūt teiks, ka viņi modina tāpēc, ka ir izsalkuši, bet mēs zinām, ka patiesībā viņi nevēlas, lai mēs kaut ko nokavējam.

Pēc nogurdinošas darba dienas, viņi palīdz mums relaksēties

Kurš gan nav kādreiz izjutis kaķīša masāžu? Apgulies un baudi, kā pūkainais draugs tevi atslābina un pēc tam sasilda, guļot tev klēpī. Tas patiesi nomierina.

Viņi ir smieklīgi

Kaķi ir ļoti zinātkāri. Viņi grib apskatīt un apčamdīt visu! Vēl viņiem piemīt lieliska spēja ielocīties un iesprūst dīvainās vietās, un tāpēc tev bieži nāksies par viņu pasmieties. Bezmaksas smieklu deva katru dienu būs garantēta!

Viņi lieliski prot iznīcināt pierādījumus

Kur tie laiki, kad skolēni kā atrunu izmantoja frāzi „suns apēda manu mājasdarbu”. Tagad tam ir kaķis! Viņi redz, ja tu esi sarūgtināta, atverot kārtēju rēķinu. Tāpēc viņi neminstinās ne brīdi un saplēš driskās visu, kas liek tev justies slikti.

Viņu gaume ir neizprotama

Kad tu nopērc viņam vislielāko un dārgāko kaķu māju/pili, bet viņš dod priekšroku vecai kurpju kastei… Viņu gaume ir tik vienkārša un neizprotama, ka dažkārt vispār nav iespējams prognozēt, kur viņš izvēlēsies gulēt nākamreiz. Viņi noteikti nav materiālisti.

Viņi nepazīst personīgo telpu

Kaķi savu mīlestību izrāda dīvainos veidos. Bet tas ir tā, kā viņi to prot! Ja viņš grib sēdēt tev uz galvas, tad to arī darīs, un tu neko daudz nevari mainīt (ja vien negribi saskrāpētas un sakostas rokas). Tas nekas, ka pēc tam tev no mutes būs jālasa ārā kaķu spalvas. Viņš tevi mīl!

 

Avots: Huffingtonpost.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.