11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Atziņa: No mums neaiziet, no mums atpaliek

 

Young woman standing in a park with trees blossom. by Gabriela Tulian on 500px.com

Katram ir savs lidojuma augstums: zvirbuļi ar zvirbuļiem, gulbji ar gulbjiem, ērgļi ar ērgļiem.

Ja ērglis paņems savā augstumā gulbi, tam nāksies lidot sev neierastā augstumā un pavisam noteikti sev nepiemērotā ātrumā. Ja nekas netiks darīts, agrāk vai vēlāk, bet katrs atgriezīsies savā lidojuma trajektorijā.

Cilvēka daba reti mainās. Cilvēks vispār reti kad kāpj sev pāri, lai sasniegtu kaut ko vairāk. Ja tu esi attiecībās, kuru dēļ tev nācās samazināt savu lidojuma augstumu un ātrumu, un tu sāc just, ka tev ir jālido tālāk, tad lido. Tas nekas, ka otrs netiks tev līdzi. Tas nozīmē, ka viņam ir labi arī tāpat, zemāk.

Bieži vien notiek tā, ka emociju vadīti, mēs nolemjam atvērties un uzticēties dzīvei, bet pēc kāda laika pieslēdzam prātu un saprotam, ka nožēlojam pieņemto lēmumu. Tāpēc nevajag nevienu gaidīt. Lido savā augstumā pie savējiem, ar savējiem.

Tev ir jāsaprot, ka no mums neaiziet. No mums atpaliek. Pie mums cilvēki neatgiežas. Viņi mūs panāk. Tā ir tā liktenīgā tikšanās, kas liek cilvēkam izaugt no zvirbulēna par ērgli. Viņš tiecas pie savējiem. Ar visiem tā nenotiek, bet ar tiem, kas no sirds to vēlas, notiek brīnumu lietas.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.