-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Dīvainas sajūtas un atmiņas: Tev ir bijusi iepriekšējā dzīve?

 

On film: Double-exposure - City Life by Marian Chinciusan on 500px.com

Lai gan mūsdienās daudz tiek runāts par to, ka dzīve ir īsa un ka tā ir jābauda, daudzi cilvēki tic, ka vienam cilvēkam var būt vairākas dzīves jeb viņš reinkarnējas. Gribi tici, gribi netici, bet zemāk ir uzskaitītas pazīmes, kas varētu liecināt par to, ka tu jau kādreiz uz šīs zemes esi dzīvojusi…

Sapņi, kas atkārtojas. Vispār jau tam, kāpēc sapņi atkārtojas, var būt daudz izskaidrojumu, bet runā, ka, ja viens sapnis atkārtojas atkal un atkal, iespējams, ka tā ir atslēga uz tavu pagātni. Sižets var būt senākā vai nesenākā pagātnē, vietā, kur tu pat neesi bijusi…

Deja vu. Katru no mums vismaz reizi dzīvē ir pārņēmusi pēkšņa un dīvaina sajūta… Tā sajūta, ka tu jau šeit esi bijusi, tieši šo darījusi, tieši šo teikusi, un tieši šo dzirdējusi. Rodas sajūta, ka pagātne satiekas ar tagadni.

Tu atceries pagātnes notikumus. Atslēgas brīdis: tu nebiji šo notikumu dalībniece. Tas ir, tev ir atmiņas, kurām tavā galvā vispār nebūtu jābūt. Pie tam, iespējams, tu šos notikumus atceries diezgan precīzi. Ir cilvēki, kas uzskata, ka tās ir iepriekšējās dzīves „atmiņu lauskas”.

Tev ir lieliska intuīcija. Tie, kas tic reinkarnācijai, uzskata, ka cilvēks ir cieši saistīts ar laiku – ar pagātni, tagadni un arī nākotni. Tu bieži vien vari paredzēt kāda notikuma precīzu iznākumu, sajūtot kā un, kur rīkoties. Tas nereti pārsteidz apkārtējos.

 Neizprotamas bailes un fobijas. Mēs visi no kaut kā baidāmies: ūdens, augstums, zirnekļi, čūskas. Bet, no kurienes tās bailes? Daži tic, ka tas ir sāpīgas pagātnes rezultāts. Ja tu nesaproti, kāpēc baidies no ūdens, tad varbūt tas tāpēc, ka iepriekšējā dzīvē tas tev radīja nepatīkamu pieredzi?

Tu jūti, ka tev ir „sena”dvēsele. Izklausās dīvaini? Bet ir cilvēki, kas saka, ka viņiem šķiet, ka viņu dvēsele dzīvo ilgāk, nekā viņš pats. Ja tu esi gudrāka un viedāka par saviem vienaudžiem (un pat jūties vecāka), tad varbūt tev jau ir sena, sena pagātne.

Tev šķiet, ka nedzīvo īstajā laikā. Nepiederības sajūta kādai vietai piemīt daudziem cilvēkiem. Bet ir mazāka cilvēku grupa, kura jūt, ka nedzīvo īstajā laikā. Dažreiz viņiem šķiet, ka labāk būtu bijis dzīvot pavisam citā gadsimtā un pasaules vietā. Tas, protams, nenozīmē, ka tagad visi vientuļie un saskumušie cilvēki ir ar „tālu vēsturi”. Bet, ja tevi gluži vai pievelk pagātnes notikumi, tad, iespējams, ka tu tur esi kaut ko aizmirsusi (vai nepaspēji) izdarīt.

Protams, visas šīs pazīmes ir tikai cilvēku vidū izveidojušies pieņēmumi un teorijas. Bet, kāpēc gan par to nepaprātot?

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.