1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Desmit svarīgas lietas, par kurām vīrieši mums nestāsta (ņem vērā!)

 

Finger on lips, man gesturing shhh sign by Igor Stevanovic on 500px.com

Runā, ka katrā sievietē ir jābūt noslēpumam… Bet, kā ar vīriešiem? Arī viņiem ir savi noslēpumi, par kuriem mēs, sievietes, pat nenojaušam.

Mums patīk par sevi pārliecinātas sievietes. Vīrieši sievietes uztver tieši tāpat, kā sieviete uztver sevi. Tāpēc vīrietis uz randiņu visticamāk ies ar sievieti, kura par sevi rūpējas un apzinās savu vērtību.

Mums ir svarīgi tas, kā tu izskaties. Vīrietim nav svarīgi, cik modīgs ir apģērbs. Viņiem svarīgāk ir tas, cik labi viņa kopumā izskatās. Ja ikdienas stils ir klasiskā un seksīgā apvienojums, tad par vīriešu uzmanības apliecinājumu trūkumu vari nesūdzēties. Vīrieši mīl ar acīm. To ir jāatceras.

Es nezinu, kā to izdarīt. „Būt vīrietim” sievietes acīs jebkuram ir svarīgi. Tāpēc arī viņi vienmēr ķeras klāt jebkurai problēmai. Pat, ja nezina, kā to atrisināt. Salabot fēnu? Pff, nekādu problēmu… Kā tad.

Mēs apmulstam, kad jūs uzdodat sarežģītus jautājumus. Sievietēm patīk uztaisīt kucēna acis un jautāt: „Es esmu resna?” Nu, kā lai atbild uz šo jautājumu? Tu gribi godīgumu? Bet tai pat laikā man ir jāmelo…

Es nevaru to atļauties. Nav noslēpums, ka vīrieši savā starpā mēdz arī sacensties. Vīriešiem nepatīk atzīt savas neveiksmes, un viņš nevēlas atzīt to, ka kaut ko nevar atļauties.

Es esmu greizsirdīgs. Daudzi vīrieši to publiski neizrāda, jo negrib aizskart savu sievieti. Bet iekšēji viņš varētu uzsprāgt!

Man patīk tava draudzene/ māsa. Tu tiešām domā, ka līdz ko vīrietis uzsāk ar tevi attiecības, viņš vairs nemana nevienu citu sievieti? Ja tava māsa vai draudzene ir ļoti skaista un seksīga, tad ir tikai loģiski, ka tavs vīrietis par viņu domās. Tikai viņš tev to neatklās.

Mums patīk komplimenti. Tā nu ir dzīvē iekārtojies, ka biežāk komplimentus izsaka vīrieši. Bet arī viņiem patīk dzirdēt jaukus vārdus. Tas ļoti uzlabo omu un ceļ pašvērtējumu.

Mums patīk sievišķīgas lietas. Jā, jā, tā ir taisnība. Sakopti nagi, roku un sejas āda liecina par to, ka vīrietis par sevi rūpējas, un sievietei tas patīk. Tāpat vīrieši labprāt skatās sieviešu auditorijai paredzētos raidījumus. Vienkārši tāpat, lai atslābinātos.

Man ir bail. Kur tas ir manīts, ka vīrietis atklāti paziņo, ka viņam no kaut kā ir bail? Nekur! Bet fobijas ir visiem. Tikai vīrieši nelabprāt atzīst to, ka baidās no tumsas, zirnekļiem vai klauniem. Esi gatava, ka vīrietis var uzlēkt uz galda, bet pakaļ pelītei pa māju būs jāskraida tev.

 

Avots: Adme.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.