2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Patiesība par to, kā vīrieši izvēlas savas sievas. Viss ir vienkārši!

 

Tu vari būt seksīgākā sieviete visā pilsētā, un tu vari būs satriecoša gultā. Vīrietis var ar tevi mīlēties no rīta un vakarā, un atcerēties visu savu mūžu. Tikai ar to nepietiek, lai viņš gribētu tevi precēt. Tas vispār nav nekā saistīts.

Iemesls, kāpēc vīrietis prec kādu sievieti, atrodas ārpus gultas. Tev noteikti ir interesanti uzzināt, kāds tas ir?

Viss ir vienkārši. Viņi prec sievietes, kuras dara viņus par labākiem cilvēkiem.

Viss sākas tad, kad vīrietis pamana to, ka viņam mašīna ir kļuvusi tīrāka, drēbes ir izgludinātas, mājās atrodami kādi gardumi. Bet pēc tam notiek kaut kas negaidīts – vīrieti pārņem īpašas jūtas, un viņam rodas vēlme rūpēties par tevi.

Viņš vēlas zināt, kur tu esi. Viņš pārdzīvo par to, kādā stāvoklī ir tava mašīna, un parūpējas, lai tajā vienmēr būtu degviela. Viņam interesē tas, kā tu jūties, nevis tikai tas, kā izskaties. Par svarīgu viņam kļūst viss, par ko tu nekad pat neiedomājies.

Kā sieviete tu varētu domāt: „Izklausās forši! Bet, kā to īstenot?”

Patiesība ir tāda, ka tu neko nevari izdarīt. Bet tu vari atļaut tam notikt. Tā ir enerģētika. Pats pirmais un pats galvenais ir tas, ka vīrietis mīl sievieti, kura mīl viņu, bet ne vairāk kā mīl sevi. Daži cilvēki to sauc par pārliecinātību, bet tas ir kaut kas vairāk.

Mīlestība pret sevi – tā ir tava būtība. Mīlestībai ir jāļauj notikt. Tev ir jājūtas komfortabli un cienīgai saņemt mīlestību nevis par to, ko tu dari, bet par to, kas esi.

Ļaut mīlestībai notikt – tas nozīmē, ka tev ir jāļauj viņam darīt kaut ko tavā labā tad, kad viņš to vēlas. Pat tad, ja tu pati spēj ar to tikt galā.

Lai vīrietis kļūtu labāks, viņam ir vajadzīga telpa un iespējas. Vīrietis prec sievieti, kura dara viņa dzīvi labāku.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.