1.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

45! Ir pienācis laiks dzīvē kaut ko mainīt! Vai tiešām?

 

Vivacious middle-aged woman drinking coffee by Lars Zahner on 500px.com

Ja tu savā virzienā saņemsi šādu frāzi, tad uzreiz atvadies no šī cilvēka.

Ko nozīmē – laiks kaut ko mainīt? Tu līdz saviem 45 gadiem būvēji savu dzīvi, kā vien mācēji, bet te atnāk cilvēks uin saka, ka kaut kas ir jāmaina. Ko vēl man jādara? Ja dzīvē kaut ka sir jāmaina, tad es esmu prêt to. Un ne jau tāpēc, ka man būtu slinkums. Man vienkārši ir savs viedoklis.

Es savu dzīvi atstāšu tādu, kāda tā ir. Es to nemainīšu. Es dodu priekšroku likšanai klāt:

300 gramu dārzeņu dienā. Bet es pret tiem neiemainīšu savu mīļāko karbonādi!

Zaļā tēja. Nē, es ar to neaizvietošu savu ik rīta kafiju. Vienkārši kārtējās pusdienu espresso kafijas vietā, izdzeršu tēju.

Vingrošana. Nē, es neatteikšos no sēdēšanas pie datora. Vienkārši es visu izdarīšu ātrāk, un atvēlēšu nedaudz laika fiziskajām aktivitātēm.

Īsas pastaigas. Es domāju, ka nav vērts trīs reizes nedēļā braukt uz veikalu ar mašīnu. Var katru dienu staigāt ar kājām, lai piepirktu klāt trūkstošos produktus.

Grāmatu lasīšana. Nē, ne jau zinātnisko literatūru. Vajadzētu izlasīt tās grāmatas, kuras visu laiku atliku malā. Man šķiet, ka vajadzētu pārskatīt dienas grafiku un 30 minūtes atvēlēt grāmatu lasīšanai.

Košas krāsas apģērbā. Nē, es negrasos pilnībā mainīt savu garderobi. Sākšu ar detaļām. Es pievienošu to, kā man trūkst. Zinu, tas ir āķīgs triks. Tu tikai sāc, bet jau pēc brīža mani, ka jaunais jau sen ir izkonkurējis veco.

Es atvēlēšu 30 minūtes disciplīnai, lai iemācītos to, ko vēl neprotu. Mazas uzvaras sniedz lielu gandarījumu. Vienmēr vakariņas gatavo steigā? Pārmaiņu pēc pagatavo ko sarežģītāku un iepriekš neizmēģinātu. Prasmes rodas darot!

Pieliekot savai dzīvei klāt kaut ko jaunu, tu redzēsi, kā tas pakāpeniski „izēd” visu veco un ierasto. Tu redzēsi, kā tava dzīve mainīsies uz labo pusi tevis pašas dēļ, nevis svešu cilvēku komentāru un ieteikumu dēļ.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.