1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Mans partneris manā dzīvē ir prioritāte, un es par to neatvainošos

 

Couple in love. Studio shot. by Jozef Polc on 500px.com

Kad es absolvēju augstskolu, es varēju doties jebkur. Man bija daudz iespēju, bet, kad bija jāpieņem lēmums, es izvēlējos biroja darbu vietējā pilsētā, lai paliktu kopā ar draugu, kuram vēl viens gads bija jāmācās. Mani nosodīja par to, ka izvēlējos attiecības, nevis karjeru, bet es nevienu brīdi neesmu nožēlojusi savu izvēli.

Es joprojām esmu neatkarīga sieviete. Tas, ka es izvēlējos vīrieti, nenozīmē, ka esmu kļuvusi no viņa pilnīgi atkarīga. Manas attiecības nav ietekmējušas to, kāda es esmu. Man vēl joprojām ir hobiji un draudzenes. Es spēju pati radīt sev prieku.

Viņš dara mani laimīgu. Cilvēki saka, ka ir jādara tas, kas dara tevi laimīgu. Es uzskatu, ka tam ne vienmēr ir jābūt kādam hobijam vai darbam. Svarīga ir arī vide un cilvēki, kas ir tev apkārt. Es zināju, ka vēlos būt ar viņu kopā un viņš dara mani laimīgu. Nē, viņš nav vienīgais manas laimes avots, bet es noteikti esmu laimīgāka ar viņu, nekā bez.

Labu puišu nav daudz, tāpēc es nevēlos laist garām iespēju būt ar tādu kopā. Ikdienā man daudz nākas dzirdēt par to, kā kārtējā draudzene satikusies ar totālu idiotu. Tādos brīžos es novērtēju to, ka man blakus ir lielisks cilvēks. Es esmu kopā ar kādu, kurš ir jauks un rūpējas par mani.

Viņš ir līdzās, kad man to vajag. Es varu paļauties uz to, ka man vienmēr būs kāds cilvēks, kas atbalstīs, uzklausīs un palīdzēs. Es mēdzu pārāk daudz satraukties par niekiem, taču mans partneris prot ar to tikt galā.

Viņš mani padara par labāku cilvēku. Viņš mani regulāri izaicina. Mums patīk diskutēt par dažādām tēmām, pieņemt jaunus izaicinājumus… Tā rezultātā es kļūstu par labāku cilvēku ar plašāku skatu uz pasauli.

Es neaizmirstu par draugiem. Man patīk pavadīt laiku ar draugiem. Mums regulāri ir filmu skatīšanās un vīna vakari, došanās pusdienās un uz ballītēm. Tas, ka esmu attiecībās, nenozīmē, ka man ir jāpārvēršas par kūniņu istabas stūrī. Man ir svarīgi uzturēt labas attiecības ar savām dāmām!

Viņš mani neattur no sapņu piepildīšanas. Viņš man palīdz tos īstenot! Viens no maniem lielākajiem dzīves mērķiem ir ceļošana. Nesen mēs devāmies ceļojumā uz Taizemi. Neviens mans mērķis netiek aizmirsts un atmests tikai tāpēc, ka partneris nevēlas, lai kaut ko daru.

Viņš ir mans labākais draugs. Dzīvot kopā ar labāko draugu ir lieliski un satraucoši! Es viņam varu stāstīt visu, un es novērtēju viņa viedokli. Viņš manu dzīvi padara jautrāku un vienkāršāku!

Es cienu citu cilvēku izvēles, un es vēlos, kaut viņi cienītu manējās. Katrs cilvēks dzīvo savu dzīvi, un ir tikai normāli, ja kaut kādā mērā mūsu dzīves uzskati nesakrīt. Man ir draugi, kuri koncentrējas mācībām, ir tādi, kas karjerai, un tādi – kas ģimenei. Un tas ir forši! Es vēlos, kaut tie cilvēki, kas teica, ka pieļauju kļūdu, izvēloties attiecības, saprastu, ka es daru to, kas man šajā brīdī šķiet pareizāk. Man patīk mana dzīve. Kad es jutīšu, ka vēlos pārmaiņas, es tām ļaušos.

 

Avots: Bolde.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.