6.1 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Deviņas pazīmes, kas liecina, ka tavs vīrietis tevi patiesi mīl

 

Beautiful young couple hugging and kissing. Sunny autumn nature. by Jozef Polc on 500px.com

Viņš uz tevi skatās kā uz brīnumainu feju. Vīrieša acis spēj pastāstīt daudz vairāk, nekā jebkuri vārdi. Viņam patīk uz tevi skatīties, kad tu tikko iznāc no dušas vai kaut ko aizrautīgi stāsti.

Viņš labprāt atdod tev savu mīlestību. Patiesa mīlestība ir tad, kad tu esi gatava dot, nevis ņemt. Ja viņš bez liela iemesla tevi iepriecina, izturas pret tevi ar cieņu un uzticas tev, tad, apsveicam, tu esi kopā ar cilvēku, kas tevi mīl!

Tu viņa dzīvē esi prioritāte, nevis variants. Viņš atrod laiku, lai ar tevi parunātos, uzklausītu un palīdzētu jebkurā situācijā, kad tas ir nepieciešams.

Viņš „redz tev cauri”. Nav daudz tādu cilvēku, kas par tevi zina patiesi daudz. Viņš gandrīz vai spēj lasīt tavas domas un saprast tavas vēlmes un vajadzības pat tad, kad tu to nesaki.

Tu viņam esi svarīga. Un viņš to neslēpj. Viņam jūsu attiecības ir kaut kas patiesi svarīgs, tāpēc viņš ar tām lepojas, un nekautrējas par to teikt arī draugiem un ģimenei.

Viņš tev atklāj savu patieso „es”. Viņš tev atklāj to, kas viņam patiesi patīk; stāsta par saviem sapņiem un nākotnes plāniem ar tevi. Viņš nebaidās lūgt tev padomu un palīdzību, jo zina, ka viņam nav no kā kautrēties.

Viņa darbi runā skaļāk par vārdiem. Viņš necieš izteikt solījumus un tos nepildīt. Viņš labāk uzreiz dara, un neliek tev cerēt uz kaut ko, ko viņš kaut kad sen ir teicis vai solījis.

Viņš nebaidās būt ievainojams. Viņš zina, ka tu viņu mīli, tāpēc nebaidās atklāt savas bailes un cerības. Viņš nebaidās par to, ka tu viņu nosodīsi vai atgrūdīsi.

Viņš vēlas būt daļa tavas pasaules. Viņš zina, cik svarīgi tev ir tavi hobiji, projekti un draugi. Viņš vēlas būt daļa tās tavas pasaules. Viņš labprāt izklaidē tavus draugus, palīdz, kad ir nepieciešamība, kā arī atbalsta tevi ir visā, ko tu dari.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.