2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Septiņi meli, ko es stāstu savam partnerim (Tie dara mūsu attiecības stiprākas)

 

Couple relaxing at home together by photoalto on 500px.com

Kuram gan dzīvē nav sanācis nevainīgi samānīties… Vai no tā kāds cieta? Nē! Esmu pat piefiksējusi, ka ir šādas tādas frāzes, kuras tiek uzskatītas par meliem, bet mans vīrs to nezina. Un, zināt ko? Tas pat mūsu attiecības padara labākas!

«Sekss bija lielisks!»

Tagad, kad man ikdienā ir jārūpējas par bērniem, jāuzkopj māja un jādomā par citām svarīgām lietām, man nav vēlmes nodarboties ar seksu, bet vīram gan ir. Tāpēc es neliedzos un ļauju viņam saņemt to, ko viņš vēlas, un pēc tam vēl paslavēju, pat, ja to īsti neizbaudīju. Es vienkārši zinu, ka tas viņam liek justies labāk un ka mana negribēšana nebūs mūžīga. Harmonija attiecībās man ir svarīgāka par dažiem maziem meliem.

«Nē, tu neesi pieņēmies svarā»

Mans vīrs tic, ka ir tikpat slaids, kā dienā, kad satikāmies. Patiesībā… Mēs abi esam pieņēmušies svarā. Tas ir normāli, un manām acīm tīkami. Es viņu mīlu tādu, kāds viņš ir, un mani neuztrauc pāris liekie kilogrami. Man patīk viņa smaids, kad es pasaku, ka viņš nav pieņēmies svarā. Es zinu, ka viņam tas ir svarīgi. Tāpat, kā mums, sievietēm.

«Es vēl joprojām domāju, ka tu esi seksīgs»

Mans vīrs vairs nav tas jaunēklis, ko reiz apprecēju. Citas sievietes viņu varētu uzskatīt par seksīgāko vīrīeti pasaulē, bet es noteikti tā nedomāju. Ja viņš to zinātu, tas noteikti aizskartu viņa jūtas. Tāpēc nav jēgas to teikt, jo es jau tāpat viņu mīlu. Jā, varbūt to taureņu vēderā vairs nav, toties mīlestība un rūpes gan nekur nav zudušas.

«Man patīk tas, ko tu man uzdāvinaji»

Pēc tik daudziem laulībā pavadītiem gadiem, viņš vēl joprojām nespēj izprast manu gaumi. Bet, vai tam ir nozīme, ja es zinu, ka viņš ieguldīja daudz pūļu, lai izvēlētos un sarūpētu man dāvanu? Tas ir tas, ko es visvairāk novērtēju.

«Es neiebilstu, ka dodies pie draugiem»

Protams, ka es iebilstu! Man būtu bijis daudz vieglāk izdzīvot katru dienu, ja vīrs man palīdzētu tikt galā ar bērniem un mājasdarbiem. Mans rīts būtu daudz patīkamāks, ja man nebūtu jāklausās «man sāp galva…» pēc kārtējās tikšanās ar draugiem. Bet es, protams, saku, lai viņš iet un labi atpūšas. Es zinu, ka vienu vakaru man būs grūtāk, bet ilgtermiņā mūsu attiecībām tas nāks par labu. Es vēlos, lai vīrs ir laimīgs!

«Nē, tās ir vecas drēbes»

Nē, es to nenopirku nesen. Man vienkārši nebija iespējas to uzvilkt… Jā, varbūt mēneša beigās būtu jāpiedomā pie saviem tēriņiem, bet man tiešām vajadzēja to jauno, melno somiņu un kleitu darba ballītei. Tāpēc, kad es tās iegādājos, es nogrūžu visu skapja dziļākajā stūrī un nogaidu pietiekami ilgi, lai varētu vīram skaidri pateikt: «Tu vienkārši šo kleitu neatceries. Es to nopirku jau pagājušo gad…» Ja es viņam pateiktu, cik es tam visam iztērēju, mēs sastrīdētos… Bet man tas nav vajadzīgs! Un mūsu laulībai ne tik…

«Tu lieliski gatavo»

Nu, patiesībā, ne visai… Manis gatavotais ēdiens garšo un izskatās daudz labāk. Bet! Tajās reizēs, kad tu gatavo, man tas nav jādara, un es to ļoti novērtēju. Gatavojot, tu man atbrīvo laiku, un tas ir forši.

Dažkārt mazie, baltie meli ir daudz labāki nekā skarbā patiesība. Mums visiem ir savi mazie noslēpumi, un, ja es caur šiem mazajiem meliem varu likt savam vīram smaidīt un baudīt dzīvi, tad viss ir kārtībā. Es zinu, ka grūtības ir pārejošas un ka es mūsu attiecības varu ievirzīt pareizajās sliedēs. Es ticu, ka ir dažādi sīkumi, par kuriem arī vīrs man noklusē. Un es ar to esmu mierā…

 

Avots: Huffingtonpost.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.