1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Jāpošas kāzām? Izvēlies pasākumam atbilstošu apģērbu

 

Kāzas ir skaists un jautrs pasākums, kuru atcerēsies ne vien jaunais pāris, bet arī viesi. Tieši tāpēc arī viesiem ir jāparūpējas par to, lai par viņiem paliktu pozitīvs iespaids. Ir skaidrs, ka šo iespaidu pavisam viegli var sabojāt ar nepiemērotu apģērbu, tāpēc zemāk ir apkopoti vairāki noteikumi, ko būtu vērts ievērot.

Nē — baltam un bēšam; Jā — pasteļtoņiem un rozā

Šim būtu jābūt pašsaprotamam noteikumam. Protams, tas ir jāievēro tad, ja ielūgumā nav rakstīts, ka tev jāierodas baltā tērpā. Bet visbiežāk ir tā, ka līgava šajā dienā vēlas būt vienīgais cilvēks baltā kleitā, tāpēc, lūdzu, cieni to. Ar pasteļtoņiem pavisam noteikti nevar nošaut greizi.

Nē — melnam; Jā — zilam

Melns kāzās — tas ir risks. Daudzi to varētu nesaprast. Bet tu taču vēlies justies ērti citu vidū, vai ne? Ja melnā krāsa ir tikai daļā tērpa, tad viss ir kārtībā. Jebkurā gadījumā drošāk būs, ja vilksi tumši zilu, nevis melnu.

Nē — īss; Jā — garums līdz celim

Īsas un atklātas kleitas var būt seksīgas, bet tās labāk būtu pietaupīt gājienam uz klubu. Pārāk īss kleitas vai svārku garums kāzās ir nepieņemams. Ja tev nepatīk garās vai midi kleitas, tad izvēlies tādu, kas ir līdz celim, un tu nekļūdīsies.

Nē — džinsi; Jā — klasiskas bikses

Šeit pat komentāri nav vajadzīgi. Džinsi kāzās nav pieņemami. Ja vēlies vilkt bikses, tad izvēlies klasisku stilu.

Nē — šortiem; Jā — svārkiem

Tāpat kā īsas kleitas, arī šorti jebkurā izpildījumā ir liels «nē». Jā, kāzu dienā varbūt būs karsti, bet tici man, svārkos garumā līdz celim būs ērtāk un «vēsāk» nekā šortos.

Nē — dziļiem dekoltē izgriezumiem; Jā — kleitām bez lencēm

Tu taču negribi, lai pēc kāzām visi apspriež to, cik ļoti acīs visiem krita tavas izteiksmīgās krūtis, vai ne? Ne pārāk dziļš V veida izgriezums vai kleita bez lencēm būs lieliska alternatīva.

Nē — izteiksmīgs grims; Jā — maigs grims

It īpaši, ja diena būs karsta, tu diez vai priecāsies, ka visa tava seja ir noklāta ar smagu grimu, kas tūlīt sāks tecēt. Labāk izvēlies kaut ko maigu un samērā neitrālu. Tas vienmēr nostrādās.

Nē — dzīvnieku rakstiem; Jā — ziedu raksti

Neizvēlies dzīvnieku rakstus, ja vien to nelūdz pats pāris. Tas vienkārši nav gaumīgi. Labāk izvēlies citus rakstus — ziedus vai punktiņus.

Nē — pārlieku spilgtas krāsas; Jā — mierīgi toņi

Baltā kleitā tērptā līgava noteikti «pazudīs» uz tavas elektro-zilās/zaļās/dzeltenās krāsas kleitas fona. Pie tam, daudziem cilvēkiem nepatīk uz tādām krāsām skatīties, jo spilgtākā gaismā tās kairina acis. Neapkauno sevi, un izvēlies tērpu mierīgākos toņos.

 

Avots: Stylecraze.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.