14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Pieci veidi, kā tu neapzināti atgrūd savu vīrieti

 

Farewell by David Charouz on 500px.com

Pastāv daudz iemeslu, kāpēc vīrietis varētu zaudēt interesi pret tevi un jūsu attiecībām. Un, lai gan daži no tiem nekādi nav saistīti ar tevi, tev tomēr ir iespēja no daudziem izvairīties. Zemāk ir apkopoti pieci populārākie iemesli, kāpēc vīrietis sāk no tevis attālināties (tevis pašas dēļ):

Tu steidzini notikumus

Lielākajā daļā gadījumu sievietes attīsta attiecības daudz ātrāk nekā vīrietis vēlas un ir gatavs. Iespējams tas ir tāpēc, ka sievietes jau tāpat attīstas ātrāk un ir mērķtiecīgākas. Viņām svarīgs ir rezultāts, bet vīriešiem – pats process.

Problēma ir tāda, ka tad, kad sieviete vīrietī investē vairāk, nekā viņš viņā, tas atgrūž. Vīriešiem patīk par sievieti pacīnīties un „medīt”, nevis saņemt gatavu, pasniegtu uz šķīvja. Tāpēc nevajag steigties notikumiem pa priekšu! Nevajag viņam jau otrajā randiņā izrādīt to, ka esi iemīlējusies. Lai viņam paliek kāda mīkla. Lai viņš arī sper kādus soļus pretīm.

Tu neesi tāda, kādu viņš tevi iztēlojās

Pirmkārt, bieži vien, tiklīdz sievietes iegūst ilgi gaidīto vīrieti, viņas kļūst citādākas. Otrkārt, kad vīrietim pāriet rozā briļļu periods, viņš tevi ierauga tādu, kāda tu patiesībā esi.

Kad pirmais punkts satiekas ar otru, sanāk ne visai iepriecinošs rezultāts. Tu vīrietim vairs nepatīc. Viņš grib to interesanto, koķeto skaistulīti, ar kuru iepazinās, nevis to čīkstošo un smadzenes skalojošo sievieti, kuru viņš tagad redz katru dienu.

Tu viņam pārāk pieķeries

Vīrietis vēlas just, ka sievietei ir vajadzīgs, bet ne tik ļoti, ka viņa bez viņa pat uz tualeti nevar aiziet. Viņš vēlas, lai viņai būtu sava dzīve, draugi, darbs, aizraušanās un kaislības. Viņš vēlas, lai viņa ir tāda pati, kā pirms sāka tikties ar viņu – jo tieši tādu, viņš viņu iemīlēja.

Jūs kopā nedarāt neko interesantu

Ikdienas rutīna ir spējīga jūs aprīt (it īpaši, ja kopā esat jau ilgāku laiku). Jūs atkal un atkal darāt vienu un to pašu ne tikai darba dienās, bet arī brīvdienās. Lai tu spētu attīstīt gan attiecības, gan savu personību, jums kopā ir jādara kaut kas jauns, jāapmeklē jaunas vietas un jārod jauni iespaidi.

Jums nav tās „jūtu ķīmijas”, kas bija iepriekš

Sekss ir svarīga attiecību sastāvdaļa. Visi to zina, bet maz pāru cenšas seksuālo dzīvi uzturēt aktīvu un interesantu. Jā, varbūt jūs vairs tik bieži ar seksu nenodarbojaties, bet kvalitātei un vēlmei nav jāzūd. 

 

Avots: Womanhi.ru

 

3 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.