9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Trakāk, nekā ar vīrieti! Kāpēc šķiršanos ar draudzeni ir tik grūti pārdzīvot

 

Two Young Happy Girls in Pin-Up Style by Daria Garnik on 500px.com

Viņa bija labākā no tavām tuvajām draudzenēm, bet pēc tam viss mainījās. Tagad jūs esat šķīrušās. Kad beidzas romantiskas attiecības, draugi ir līdzās, lai sniegtu atbalstu un analizētu situāciju. Kad beidzas draudzība, nekas tāds parasti nenotiek. Kāpēc?

Tu negaidi, ka draudzība beigsies. Kad tu uzsāc romantiskas attiecības, kaut kur dziļi prātā tu paturi domu, ka kaut kas varētu neizdoties un jūs varētu izšķirties. Par draudzību tu tā nedomā un pat neko nenojaut.

Ar viņu tu biji tu pati. Labās un draudzīgās attiecībās tu atklājies no savas godīgās un neaizsargātās puses. Tagad tev ir nepatīkami, ka cilvēks, kuram tu uzticējies, ir izslēgts no tava kontaktu loka.

Ar draugiem tu ātrāk satuvinies. Romantiskās attiecībās ir vairāk barjeru, kuras jāpārvar, tāpēc arī pieķeršanās notiek lēnāk.

Ar draudzeni tu dalīji visu pasauli. Draugi ātrāk tiek iepazīstināti ar citiem tev tuviem draugiem un pat ģimeni. Tev vienkārši nešķiet, ka jūsu draudzība kādreiz varētu beigties, tāpēc arī draudzene kļūst par nopietnu tavas dzīves daļu. Viņa tev ir kā māsa.

Viņa par tevi zināja gandrīz visu. Protams, diez vai viņa ies un visai pasaulei stāstīs tavus noslēpumus, bet tāpat tādus cilvēkus palaist projām ir grūti. Pat, ja tas ir nepieciešams. Diez vai ar kādu vīrieti tu tā esi jutusies…

 

Avots: Cosmo.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.