8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Četras lietas, kuras lēnām iznīcina tavas attiecības

 

Blue Monday by Evgeny Tchebotarev on 500px.com

Kuras ir tās ikdienišķās darbības, kuras kaitina un palēnām pārveršas lielā problēmā? Vismaz tavā prātā, jo tur tām tiek piedēvēta citāda nozīme un tās kļūst par otra cilvēka trūkumu pierādījumu.Taču tā tam nebūtu jābūt.

Svarīgi ir tas, kā tu uztver otra cilvēka rīcību, un kādu nozīmi un jēgu tu tam piešķir. Vienkārši padomā… Vai tiešām tavs partneris speciāli nenolaiž poda vāku? Vai viņš speciāli pie izlietnes atstāj tukšu piena paku? Diez vai. Bet tev šķiet, ka tas ir speciāli. Lai, kā arī tur būtu, labāk tiksim galā ar dažām tipiskajām, kaitinošajām darbībām, un uzzināsim, kā ar to tikt galā.

Nekārtība

Ir viegli uztvert nekārtību kā necieņas pazīmi. It īpaši, kad uz grīdas mētājas dvieļi, bet ziepes noklātas ar matiem. Bet realitāte ir tāda, ka pāri vienmēr viens cilvēks būs nekārtīgāks, nekā otrs. To ir jāatceras.

Tā vietā, lai ieciklētos uz to, kādu nekārtību cilvēks pēc sevis atstāj, padomā par to, ko labu un noderīgu viņš izdara tavā mājoklī. Nomaini savu skatapunktu, un tu redzēsi, kā tas palīdz izmainīt arī attiecību ikdienu.

It kā speciāli ieradumi

Vai tu speciāli košļā ēdienu tā, kā tu košļā? Vai tu speciāli dziedi tā, ka kaimiņu kaķi sāk dziedāt līdzi? Diez vai. Un zini, ko? Iespējams tāpēc arī tavs partneris tevi kaitina ne-speciāli.

Varbūt viņš pat nezina, ka krāc tā, ka tu gribi viņu izgrūst no gultas. Varbūt viņš grauž nagus, ne jau tāpēc, lai tevi pakaitinātu. Varbūt ir pienācis laiks tev neņemt visu tik ļoti pie sirds.

Flirts

Nav nekas traks tajā, ka viņš nedaudz paflirtē ar pretējā dzimuma pārstāvēm. Tas ir vīriešu dabā (un arī daudzu sieviešu)! Bet, ja flirts pārkāpj nevainīga draudzīguma robežu un kļūst patiesi kaitinošs, tad ieklausies savā sirdī.

Varbūt vīrietis vēlas vairāk kvalitatīva laika ar kopā ar tevi; varbūt viņš vēlas, lai tu viņu mazāk „zāģētu”; vēlas, lai jūs vairāk izklaidētos. Godīgi izvērtē savu lomu attiecībās.

Kritika

Komunikācija attiecībās – tā ir laba lieta. Bet, kad visas sarunas noved līdz tam, ka tu otru (vai viņš tevi) sāk kritizēt vai sūdzēties, tas ir jāizbeidz. Var pāriet rotaļīgākā intonācijā, pārvērst visu par joku un pārvērst sarunu par kaut ko labsirdīgāku. Labāk citreiz ir mazāk runāt, bet vairāk klausīties.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.