12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

10 lietas, kuras ir jāpārstāj darīt, ja tu vēlies būt patiesi laimīga

 

Москва by Marat Safin on 500px.com

Piekrist kaut kam mazākam. Tiecies ar dažādiem cilvēkiem, saproti, kas tevi ir vajadzīgs, kas patīk, un tikai tad domā par nopietnu attiecību dibināšanu. Ja cilvēkam piemīt īpašības vai vizuālās iezīmes, kas tev nepatīk, tad nav jābūt ar viņu kopā tikai tāpēc, ka tev šķiet, ka neviens cits ar tevi būt kopā negribēs. Līdzīgi ir ar darba iespējām. Ja tu jūti, ka neesi laimīga savā darba vietā, tad dodies projām.

Pārdzīvot par to, ko par tevi domā apkārtējie. Priekš kam tas ir vajadzīgs? Kāda starpība, ko citi domā. Pēc pāris mēnešiem vai gadiem tu šo cilvēku domas pat neatcerēsies. Kas ir pats galvenais? Tas, kā tu sevi redzi, un tikai tam viedoklim ir nozīme.

Par sevi domāt negatīvi. Tu esi tas, kas tu esi. Tu nevari sevi pilnībā izmainīt, tāpēc vienkārši pieņem to. Tieši tik vienkārši.

Nosodīt citus cilvēkus. Jā, mēs visi mēdzam vērtēt cilvēkus pēc apģērba, runas veida un izskata. Tas ir jāpārstāj darīt. Tev ir jāpārstāj pārdzīvot par to, kā citi cilvēki dzīvo savu dzīvi.

Melot. Pat par niekiem. Tā ir laika izšķiešana. Liela daļa mazo melu noved pie lieliem meliem, un tas var slikti beigties.

Dzīvot pēc nerealizējamiem standartiem. Tavs vīrietis var nedziedāt tev serenādes zem loga, tavi vecāki var neuzdāvināt tev ceļojumu pa Eiropu, bet tavs priekšnieks nevar tevi paaugstināt amatā, līdz ko uzņēmumā rodas tāda iespēja. Negaidi, ka tam visam ar tevi ir jānotiek. Negaidi no apkārtējiem vairāk, nekā viņi spēj tev dot.

Dzīvot pagātnē. Cilvēkiem, kurus tu atstāji pagātnē, tur arī ir jāpaliek. Katram cilvēkam ir sava pagātne, un mums no tās ir jāgūst mācības, nevis tur jādzīvo.

Darīt pārāk daudz. Pietiks apkraut sevi ar pārāk daudz darbiem. Jā, varbūt tu to dari savu sapņu un mērķu dēļ, bet noguruši cilvēki nav laimīgi, un neviens negrib būt kopā ar cilvēkiem, kas ir nepārtrauktā stresā.

Pastāvīga žēlošanās. Dzīvē ir daudz iemeslu, lai priecātos. Tad priekš kam tērēt savu laiku tam, lai žēlotos? Tas nevienam nepatīk.

Izvēlēties lietas, nevis iespaidus. Ceļojumu vietā var iegādāties jaunu apģērbu, stilīgu mašīnu, datoru… Bet vai tas viss tev sniedz patiesu laimes izjūtu? Diez vai. Iespaidi, pieredze, jaunas zināšanas – lūk, kas dzīvei piešķir jēgu. Pietiks izvēlēties materiālās vērtības, emociju vietā. Izvēlies to, ko tu vecumdienās atcerēsies.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.