1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Lai medusmēnesis nebeidzas! Deviņi laimīgu pāru paradumi

 

romantic couple kissing in front of vegas sign by Joshua Resnick on 500px.com

Katrs no mums grib būt attiecībās,kur mīlestība un kaisle neizsīkst. Tikai to visu bremzē stresa pilns darbs, mājas darbi un pat bērni. Kā panākt to, ka arī pēc vairāku (un pat desmitiem!) kopā būšanas gadiem tevi un partneri nepamet sajūta, ka esat medusmēneša fāzē?

Turpini izrādīt uzmanību. Tu labāk par citiem pazīsti savu partneri, un tu zini, kāpēc viņš tevi iemīlēja. Kāpēc to neatgādināt? Arī jaunu lietu izmēģināšana nenāks par ļaunu. Pat, ja tā būs pilnīga izgāšanās, tas būs kaut kas, par ko varēsiet pasmieties arī pēc pāris gadiem.

Mīļošanās nebeidzas. Viens no labākajiem un vienkāršākajiem veidiem, kā nezaudēt saikni ar partneri, ir apskāvieni. Tas neprasa daudz laika un pūliņu, toties atstāj spēcīgu un patīkamu pēcgaršu.

Viena mīlas valoda. Tavam partnerim patīk saņemt masāžu pirms gulētiešanas? Tev patīk saņemt mīlestības apliecinājumus arī tad, kad esi darbā? Tev ir jāzina ne tikai, kas patīk vīrietim, bet arī, kas patīk tev. Jums ir jārunā vienotā valodā.

Dzīve no partnera skatapunkta.  Kāpēc viņš nenomazgāja traukus, lai gan bija viņa kārta? Tāpēc, ka viņam rīt darbā ir svarīga prezentācija. Kāpēc viņš aizgāja ar bērniem uz parku? Lai ļautu tev brīdi pabūt vienai… Kaut kā tā.

Laiks divatā. Nekādi traucēkļi netiek pieņemt. Tai skaitā arī bērni. Sarunā auklīti vai vecvecākus, kas pieskatīs bērnus. Tikmēr paši aizejiet uz kafejnīcu vai pastaigāties.

Vairāk pozitīvā, nekā negatīvā.  Ja ir noticis (vai tu izdari) kaut kas slikts, liec pretī piecas labas lietas. Tām nav jābūt lielām. Lielā laime tiek veidota no daudz mazām.

Padomā, kāpēc tu ar viņu esi kopā. Atvēli sev nedaudz laika, lai atgādinātu, kāpēc tu esi kopā ar šo cilvēku. Tās var būt dažas minūtes dienā. Padomā par jūsu kopīgajiem pozitīvajiem piedzīvojumiem…

Vienkārši klausies. Dažreiz, kad gribas palīdzēt, labākais, ko varam darīt, ir klausīties. Tāpat ir tad, ja tev gribas otram kaut ko pārmest. Labāk nogaidi, līdz dusmas vai vilšanās norimsies, un tikai tad runā. Vēl labāk – paklausies, ko par situāciju var teikt partneris.

Zini, ka jūsu kāzu diena nebūs jūsu laimīgākā diena mūžā. Dzīves līknei nav jāiet uz leju pēc tam, kad esat apprecējušies. Pēc kāzām sākas citādāka dzīve, un jums priekšā ir vēl daudz notikumu, kas var būt vēl labāki. Jā, tam ir grūti noticēt, ja tas nav bijis. Atliek tikai ticēt un gaidīt.

Dari visu, lai medusmēnesis visas dzīves garumā nebeidzas!

 

Avots: Powerofpositivity.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.