9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tas ir kaut kas vairāk par seksu: Lūk, ko patiesībā nozīmē intimitāte

 

Tuvība – tas ir vairāk, nekā vienkārši novilkt drēbes un uzrāpties cits citam virsū. Tas ir vairāk, nekā skūpstīties un izpētīt otra ķermeni. Tas ir vairāk, nekā „ķīmija” starp diviem cilvēkiem.

Tas ir vairāk, nekā kaislīgs sekss katru nakti. Tuvības brīdī tu alksti apskauties un turēt otra cilvēka roku.

Intimitāte – tas ir komforts ar otru cilvēku. Tas nozīmē, ka vari staigāt pa māju bez kosmētikas kārtas uz sejas, gulēt kaila un doties dušā kopā ar partneri. Tas nozīmē, ka jūs atkailināt cits citam ne tikai ķermeni, bet arī sirdi.

Tam ir nepieciešams laiks. Tā nav vienkārši kaisle, kuru mēs izjūtam pirmā randiņa laikā. Tā sajūta neatnāk pie mums automātiski. Mums ir jāpieliek pūles un jārada uzticēšanās.

Tuvībai ir tieša saikne ar saprātu. Tā ļauj runāt par lietām, par kurām tu nevienam citam neesi stāstījusi. Tā liek būt atklātai, un izvelk uz āru tavu patieso būtību.

Intimitāte sevī ietver komunikāciju par lietām, kuras tu, visticamāk, gribēji atstāt neizstāstītas, un arī klusuma brīdis sarunas laikā tev šķiet ērts.

Vienkāršs sekss neko nenozīmē. Protams, ir forši, ja tu vari otram likt justies fiziski labi. Bet, vai tu zini, kas viņu dara patiesi laimīgu? Kas liek satraukties? Kas viņu padara par tādu cilvēku, kāds viņš ir? Par ko viņš domā, kad naktīs nevar aizmigt?

Intimitāte – tas nozīmē, ka tu zini atbildes uz privātiem jautājumiem. Tuvība – tas nozīmē, ka tu esi līdzās otram fiziski, emocionāli un garīgi. Tā ir 100% uzticība un godīgums.

Tas ir tas, kas ļauj attiecībām ilgt visa mūža garumā…

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.