8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Sapnis vai realitāte? Lūk, kāda patiesībā ir pirmā kāzu nakts

 

Young couple watching something on the digital tablet, in bed. c by Cristian Negroni on 500px.com

Daudziem jaunlaulātajiem kāzu nakts ir kaut kas īpašs… viņu prātos. Viņi domā, ka beidzot paliks vieni, dzers šampanieti, nodarbosies ar seksu… Realitāte gan bieži vien ir mazliet citādāka. Vairāki pāri pastāstīja par to, kā viss notiek patiesībā.

“Mans vīrs aizmiga divu minūšu laikā pēc tam, kad iegājām istabā. Viņš pat nebija novilcis kurpes un drēbes. Ak, jā, mana mamma arī gulēja mūsu istabā. Tāpēc es pavadīju visu nakti nomodā, spēlēdama telefonā spēlītes, jo telpā atradās divi krācoši cilvēki. Neraugoties uz to, es tāpat ne pret ko šo nakti neiemainītu.”

“To nakti es pavadīju gultā ar 4,5 mēnešus jaunu mazuli, bet mans vīrs gulēja atsevišķā istabā.”

“Dejošanas dēļ es biju ļoti sasvīdusi, tāpēc teicu, ka pirms visa plānotā es gribu ieiet dušā. Tad mums bija sekss. Ap diviem naktī mums ļoti sagribējās ēst (jo līgava un līgavainis savā lielajā dienā normāli paēst nedabū), tāpēc devāmies nopirkt ēdienu un pēc tam visu nakti skatījāmies filmas.”

“No sākuma mums bija vakariņas restorānā ar mūsu vecākiem, tad mēs divatā skatījāmies sava mīļākā seriāla jaunāko sezonu, dzērām vīnu un spēlējām videospēles. Lieliska nakts!”

“Līdz trijiem naktī mēs dejojām ballītē, un tad devāmies uz savu numuriņu. Mēs bijām izbadējušies, tāpēc pa kluso sagādājām sev ēdienu un visu nakti ēdām. Mīlas prieciņus mēs pietaupījām rītam, kad mums bija spēks.”

“Visas dienas laikā mēs aizmirsām ēst, tāpēc manas mammas draudzene mums uz numuriņu atnesa milzīgu tortes gabalu. Tai naktī mēs sēdējām džakuzī, ēdām torti un… jūs jau zināt.”

“Mēs apprecējāmies trešdienas vakarā un pēc tam devāmies uz mājām. Bija kārtīgi jāizguļas, jo nākamajā dienā mums abiem bija eksāmens.”

“Es saindējos ar ēdienu, bet vīram piemetās šausmīgas galvassāpes. Mēs pat neaizgājām uz savu ballīti. Uzreiz pēc ceremonijas mēs devāmies uz viesnīcu, kur vīrs gulēja, bet es visu nakti vēmu.”

“Mans vīrs palīdzēja man tikt ārā no kleitas un izņemt no matiem visas sprādzītes. Mēs uzvilkām savas mīļākās pidžamas, sadalījām šampanieša pudeli un skatījāmies televizoru. Protams, tam arī sekoja mīlas prieki.”

“Es un mans vīrs aizmirsām paņemt prezervatīvus, tāpēc pa taisno devāmies uz diennakts aptieku (es vēl biju kleitā), lai tos nopirktu.”

“Mēs bijām nogurši un sasvīduši, tāpēc izlēmām, ka iesim vannā. Tā bija milzīga, tāpēc tās piepildīšana aizņēma daudz laika. Mēs izlēmām, ka sēdēsim un gaidīsim. Tikmēr mēs lasījām viesu sadāvinātās kartītes un runājām par to, cik laimīgi esam. Nākamais, ko atceros ir tas, ka pamostos ļoti pilnā vannā. Mēs aizmigām un gandrīz apppludinājām visu vannasistabu! Mēs tikai pasmējāmies un gājām gulēt. Sekss bija no rīta.”

“Viņš mani pārnesa pār slieksnim mūsu viesnīcas istabā, tad es sāku kliegt, lai viņš palīdz man novilkt kleitu, jo man ļoti vajadzēja čurāt. Tad es viņam teicu, lai viņš aiztaisa acis, jo es negribēju, lai viņš redz manu neglīto, bet ļoti ērto koriģējošo veļu.”

“Mēs dzērām šampanieti, ēdām šokolādes konfektes, atvērām visas kartītes un dāvanas, kamēr gulšņājām milzīgajā viesnīcas gultā. Tad mēs atslēdzāmies.”

“Es paliku viesnīcas istabā, kamēr vīrs aizbrauca mājās, lai izvestu pastaigā suni. Mums jau tā bija grūti sarunāt četrus mēnešus jaunam bērniņam aukli, tāpēc par suņu aukli pat nedomājām. Tad viņš atgriezās, mēs pagulējām un paēdām. Nekādu pamperu un pudelīšu – perfekti.”

 

Avots: Huffingtonpost.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.