9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Piecas stadijas, kuras pāri piedzīvo pirms šķiršanās

 

Beauty by Dimitar Naydenov on 500px.com

Ir stadijas, cauri kurām iziet daudzi pāri vēl pirms izlemj par labu attiecību pārtraukšanai. Tā ir kā šķiršanās vēl pirms pašas šķiršanās.

Jūs gandrīz vairs nestrīdaties. Domā, ka strīdu trūkums attiecībās ir laba zīme? Nav taisnība. Strīdi ir investīcija attiecībās. Tie parāda, ka tev nav vienalga par to, kas notiek starp jums. Kad jūs vairs nestrīdaties, tas nozīmē, ka ir jau vienalga. Jums negribas meklēt problēmām risinājumus, tāpēc ka domu līmenī jūs jau esat ārā no šīm attiecībām.

Mainās jūsu seksuālā dzīve. Un ne vienmēr uz slikto pusi, bet biežāk gan tā. Jūs vairs nevelk vienu pie otra. Lai gan daži pāri pirms šķiršanās ar seksu sāk nodarboties biežāk, jo tā ir vienīgā pozitīvā lieta, kas ir palikusi šajās attiecībās.

Partnera klātbūtne sāk kļūt kaitinoša. Dažkārt pat gribas viņam iemest ar krēslu. Tu vienkārši vairs nespēj uz viņu skatīties (vai arī jūti to no viņa puses). Joki vairs nešķiet smieklīgi, bet gan kaitinoši. Jau viena doma par laika pavadīšanu kopā tev uzdzen zosādu.

Tu mani savu izskatu. Kad cilvēks pats sevī ir izlēmis, ka attiecības ir beigušās, viņš sāk jaunu dzīvi, atrod jaunas intereses, jaunus draugus un arī jaunu tēlu. Viņš neapzināti dodas tālāk.

Tu pārstāj censties. Šis ir viens no svarīgākajiem punktiem, jo attiecībās ir jāiegulda pūles, bet, ja neviens to nedara, tad attiecības nevar izdzīvot.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.