5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Septiņi iemesli, kāpēc būtu vērts aizdomāties par mazām kāzām

 

Beautiful wedding bouquet in hands of the bride by Oxana Denezhkina on 500px.com

Daudzi cilvēki domā, ka precas vienreiz mūžā, tāpēc arī ir jāuzrīko liela balle visiem tuviem un tāliem draugiem un radiem. Bet, kā būtu ar mazām kāzām pašu tuvāko cilvēku lokā? Viens no lielākajiem plusiem ir tas, ka jūs ietaupīsiet daudz naudas, bet ir vēl vairāki labumi:

Ir daudz vieglāk izplānot. Ir cilvēki, kuriem ļoti patīk viss kāzu plānošanas process. Bet, ja tu neesi viens no šiem cilvēkiem, tad būtu vērts aizdomāties par mazām svinībām. Padomā… Kāzu rīkošana dažus mēnešus pirms notikuma kļūst gandrīz vai par pilna laika darbu. Visādas nianses, kas jāiegaumē var viegli likt sajukt prātā.

Tu vari vairāk koncentrēties detaļām. Tu vari izplānot visu līdz smalkākajai detaļai – dekorācijas, galda kartes, ceremonijas vietu. Tu vari atļauties vairāk izpausties, jo, atzīsti, izdomāt (un atļauties) mazās dāvaniņas 15 viesiem ir daudz vieglāk, nekā 80.

Tavi viesi var kārtīgi iepazīties. Ir grūti socializēties, ja tev apkārt ir vēl 50 nepazīstamu cilvēku. Kā iepazīties? Kā uzsākt sarunu? Varbūt vienkārši pastāvēt malā un iedzert šampanieti? Kad viesu skaits ir mazs, cilvēki jūtas brīvāk, tāpēc arī sarunas var raisīties vieglāk.

Tā ir lieliska atruna, ko izmantot pret cilvēkiem, ko negribi aicināt. Būsim atklāti, tā ir. Ir grūti neizjust spiedienu, kad lieta nonāk līdz viesu sarakstam. Saki, ka aicināta tiek tikai pati tuvākā ģimene, un pārējiem būtu jābūt saprotošiem.

Tu vari būt emocionāla. 80 cilvēku priekšā raudāt noteikti nav tik vienkārši, kā 15 cilvēku priekšā. Kāzas ir tas dzīves notikums, kurā tev nebūtu jājūtas neērti. Tā ir tava diena, un tu drīksti ļaut vaļu emocijām, ja patiesi to vēlies.

Tu atcerēsies visus dienas notikumus. Daudzas līgavas atzīst, ka neatceras daļu savas īpašās dienas notikumu. Lielās kāzās vienkārši fiziski nav iespējams izsekot visam. Ir gandrīz neiespējami pārmīt kaut vienu vārdu ar katru no viesiem. Mazās kāzās tu vari runāt ar visiem un ik pa brīdim pat sajusties tā, it kā šajā dienā būtu tikai tu un tavs vīrs.

Tu vari uzrīkot atsevišķu ballīti radiem un draugiem. Tikai tāpēc, ka tu negribi lielu kāzu balli, nenozīmē, ka tu nevari uzrīkot lielu pikniku radiem un draugiem. Tas noteikti būs lētāk, un varbūt pat šķitīs, kā otras kāzas.

 

Avots: Cosmopolitan.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.