9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Daudzu sieviešu problēma: Iemesli, kāpēc tu nevari sasniegt orgasmu

 

Smiling Hispanic couple laying in bed by Gable Denims on 500px.com

Orgasma sasniegšana nav nekāds vieglais darbiņš. Pie tam, kas der vienam, nederēs otram, tāpēc ir jāprot atrast tieši tā „atslēdziņa”, kas spēs atslēgt īstās durvis. Pirmais solis uz orgasma sasniegšanu ir saprašana, kas tieši tevi attur no kulminācijas sasniegšanas.

Priekšspēle ir par īsu

Tavs partneris ļoti vēlas nodarboties ar seksu, un varbūt tu arī, jo jūti, ka esi uzbudinājusies. Bet tas nav pietiekams iemesls, lai izlaistu priekšspēli.

Lielākajai daļai sieviešu vajag aptuveni 20 minūtes, lai tiktu uz „orgasma viļņa”. Tieši tad klitors ir jutīgākais un ķermenis gatavs papildus stimulācijai. Priekšspēles izlaišanas rezultātā orgasmu sasniegt ir daudz grūtāk.

Varbūt 20 minūtes izklausās ilgi, bet, vai tas ir ilgi tad, ja tas liek justies labi? Ļauj savam vīrietim ar tevi „paspēlēties” un, kas zina, varbūt orgasms atnāks ātrāk, nekā cerēts!

Tu neesi pieslēgusies prāta līmenī

Seksa laikā ir ļoti viegli novērst domas – sākot ar „Diez, kā manas krūtis izskatās šajā leņķī?” un beidzot ar „Bāc, tas garais mats uz viņa krūtīm ir jāizrauj”. Līdz ko tas notiek, tavs orgasms aizpeld tālēs zilajās.

Koncentrējies uz to, kā tu jūties, kad vīrietis ir tevī, un kā tavs organisms uz to reaģē. + Elpo lēnām un izjusti.

Trūkst klitora stimulācijas

Klitors ir svarīgākā tava ķermeņa daļa, kuru aiztikt seksa laikā (lai gan krūtis daudzām sievietēm svarīguma ziņā neatpaliek). Tieši klitorā ir daudz vairāk nervu galu, nekā vagīnā. Tieši tāpēc reti kura sieviete spēj sasniegt orgasmu bez klitora stimulācijas.

Tu aizmirsti aiziet uz tualeti

Kad jums ienāk prātā pamīlēties, var diezgan viegli aizmirsties tāda svarīga tava organisma daļa, kā urīnpūslis. Ja tev vajag čurāt, loceklis seksa laikā šo situāciju tikai saasinās. Rezultātā tu nespēsi atslābināties un sasniegt orgasmu.

Pārāk bieža pozu maiņa

Protams, pozas ir jāmaina un ir jāeksperimentē, bet pārāk bieža pozu maiņa vienā piegājienā apgrūtina orgasma sasniegšanas procesu. Ir jāizvēlas kāds konkrēts ritms un poza, kurā stimulācija ir spēcīgāka, un pie tā ir jāpieturas.

 

Avots: Cosmopolitan.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.