2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Sešas lietas, kuras vīrietis slepenībā grib, lai tu sevī maini

 

 

Dāmas, pievērsiet uzmanību, jo tas ir svarīgi. Cerams, ka šīs sešas lietas jums nav noslēpums. Ja arī ir, tad vairs nebūs. Dažreiz vīriešiem ir grūti izteikties tā, lai sieviete to pareizi saprastu un neapvainotos.

Pārstāj pārdzīvot par savu ķermeni

Vēders, uzacis, krūšu izmērs, celulīts, mati, lūpas… Sarakstu varētu turpināt bezgalīgi. Ja turpināt tādā pašā garā, tad vienmēr var atrast kaut ko, kam piekasīties. Tā kā, labāk pat nesāc.

Protams, ir jāseko līdzi savai figūrai, labi jāizskatās un jānodarbojas ar sportu, bet iegaumē – tavu vīrieti neinteresē tas, cik daudz vai maz rāda svari vannasistabā. Varbūt tu vairs neizskaties, kā agrāk, bet arī tavs vīrietis mainās.

Pieņem to, ka viņš tevi mīl un mīlēs

Jūs jau esat kopā. Tu viņu mīli, vai ne? Vairāk par visu pasaulē? Tad, kāpēc tu šaubies par to, cik stipri viņš mīl tevi? No visām pasaules sievietēm viņš ir izvēlējies tevi.

Beidz šaubīties par sevi

Pašpārliecinātība ir pievilcīga, un tavs vīrietis vēlas to redzēt biežāk. Viņš ne tikai grib skatīties, kā tu tiecies pēc saviem mērķiem, bet arī to, kā tu tos sasniedz. Viņš ir tavs atbalsts, bet, ja tu sevī šaubies, viņš nevar tev palīdzēt.

Pārstāj salīdzināt sevi ar citām sievietēm

Šie salīdzinājumi vienmēr beidzas ar frāzi „viņa ir labāka par mani”. Tavs vīrietis vēlas, lai šie teksti pazūd no jūsu dzīves, jo tu viņam esi labākā. Nav slikti, ja tev ir kāds elks, bet nepazemo un nenoniecini sevi.

Pārstāj visiem izdabāt

Tev tāpat tas neizdosies. Māka pateikt „nē” ir lieliska īpašība. Vīrietis to zina, un vēlas, lai arī tu to zini. Jā, tev ir draugi, viņa draugi, viņa ģimene, tava ģimene, kaimiņi, priekšnieks, bērni un citi cilvēki, ar kuriem jāsaglabā labas attiecības. Bet, mēģinot izdabāt viņiem visiem, tu noved sevi līdz stresam, asarām un neveiksmei. Tas viss liek pārdzīvot arī tavam partnerim.

Pārstāj pārdzīvot par niekiem

Nav obligāti visu laiku jāskrien apkārt un kaut kas jādara. Var arī vienkārši apsēsties un baudīt savu rīta kafiju. Tavs partneris vēlas, lai tu saprastu, kas dzīvē ir svarīgs. Beidz lieki satraukties par to, kādas formas šķīvjus pirkt, vai paspēsi sagatavoties ģimenes ballītei un vai vecākiem patiks tevis sarūpētā dāvana. Tas viss ir nieki!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.