11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops: Kas augustā sagaida katru horoskopa zīmi?

 

Young blond girl sitting on haystack and smiling, Hungary by Anna Ivanova on 500px.com

2017.gada augusts sola ne mazumu pārsteigumu visām zodiaka zīmēm. Gatavojies jauniem iespaidiem, iedvesmas avotiem un vasaras romāniņiem. Uzzini, kas gaida tieši tevi:

Auns. Tev var „uzkrist” problēmas un nepatikšanas. Šis mēnesis nav no labvēlīgākajiem. Iespējamas nelielas problēmas arī veselības jomā. Privātajā dzīvē arī labāk uztaisīt nelielu pauzi un nelēkt pirmajās attiecībās, kas patrāpās ceļā. Koncentrējies uz pašizaugsmi.

Vērsis. Vēršiem nevajadzētu sēdēt bez darba. Sēdēšana un nekā nedarīšana pie panākumiem nenovedīs, bet, ja darīsi, panākumi būs. Iepazīsties ar jauniem cilvēkiem, jo viņu dēļ tu varētu pakāpties pa karjeras kāpnēm. Obligāti izplāno katru savu soli un veltīgi netērē savu laiku.

Dvīņi. Ja tu savā skapī slēp skeletus, tad šomēnes tie var atklāties. Seko līdzi savai rīcībai un vārdiem. Augustā tu vari neviļus aizvainot daudz cilvēku. Turies pa gabalu no baumām un runām, citādi tās izspēlēs negantu joku pret tevi pašu.

Vēzis. Vientuļajiem Vēžiem ir visas iespējas tikt pie otras pusītes. Augusts ir lieliski piemērots, lai uzlabotu situāciju privātajā dzīvē. Var paņemt brīvdienas, pastumt karjeru malā un nodoties mīlestības meklējumiem. Biežāk dodies pie dabas krūts un elpo svaigu gaisu. Atvēli sev vismaz nedēļu pilnīgas atpūtas.

Lauva. Jubilārs pavadīs šo mēnesi pacilātā noskaņojumā. Pie tam, ne jau tikai dzimšanas dienas dēļ. Augusts Lauvām dāvās jaunas perspektīvas: gan darbā, gan privātajā dzīvē. Pacenties sīkas problēmas uztvert ar humoru un velti laiku hobijiem. Augustā nevajadzētu visus darbus kraut uz saviem pleciem. Nekautrējies lūgt palīdzību.

Jaunava. Augustā Jaunavām gribēs „iekost”. Esi gatava nepamatotai kritikai un aizrādījumiem. Atbildēt un asi reaģēt uz to gan nevajadzētu. Vienkārši pasmaidi un izvairies no liekiem konfliktiem. Labāk pievērsies sev mīļiem cilvēkiem un nodarbēm.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.