2.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Veiksmīgākam iznākumam: Labākās seksa pozas dažādām dzīves situācijām

 

You and Me by Doina Domenica Cojocaru on 500px.com

Vai tevi nomoka sāpes? Vai ar partneri cenšaties ieņemt bērnu, bet nesanāk? Atklāj seksa pozas, kuras mainīs tavu intīmo dzīvi!

Labākā poza bērna ieņemšanai

Jā, tu vari palikt stāvoklī visās pozās (risks ir vienmēr), tomēr ir viena poza, kuru veselības eksperti iesaka, lai palielinātu grūtniecības iestāšanās iespēju. Tā ir misionāru poza (vīrietis ir augšpusē). Spilvena palikšana zem iegurņa, nodrošinās partnerim vieglāku un dziļāku ieiešanu tevī. Tāpat arī neaizmirsti par orgasmu, jo sievietei ir lielāka iespēja palikt stāvoklī, ja tajā brīdī viņa atrodas baudas virsotnē.

Labākā poza sievietes pašvērtējuma celšanai

Jūties nedroša un meklē iespēju, kā atbrīvoties un justies pašpārliecinātāka?  Lai gūtu baudu un apmierinājumu, iegaumē šos ieteikumus – esi  augšpusē, jo tā tu varēsi kontrolēt situāciju. Seko līdzi savām izjūtām un parādi, ka mīli savu ķermeni, nekaunies no tā. Parādi to, ko  partneris tavā ķermenī mīl visvairāk. Viņš to novērtēs, kā arī tu pati būsi gandarīta par paveikto.

Labākā poza maksimālai sievietes baudai

Misionāru poza, kurā vīrietis ir augšpusē, varētu būt atslēga uz maksimālu baudu sievietei, kā arī šajā pozā viņš spēj labāk kontrolēt savu uzbudinājumu. Ja ir apnikusi ierastā misionāru poza un ir vēlme to nedaudz pamainīt, izmēģini  variantu, kurā tavas kājas atrodas uz  partnera pleciem. Šajā pozā, partneris varēs pilnīgi ieiet tevī, kā arī pastiprināt un paildzināt tavu uzbudinājumu.

Labākā poza sievietēm, kuras izjūt sāpes dzimumakta laikā

Pirmkārt, pārliecinies, ka izmanto lubrikantu uz ūdens bāzes. Otrkārt, neciet! Ja izjūti sāpes un tās nerimstas, pasaki to savam partnerim un ierosini apmainīties vietām (izmēģiniet jātnieces pozu).  Šajā pozā tu iegūsi kontroli pār seksa tempu un locekļa dziļumu, kā arī varēsi to regulēt tā, lai tas būtu tev ērts un patīkams.

Labākā poza, ja partnerim ir liels dzimumloceklis

Ja vēlies seksa laikā izjust patiku, nevis sāpes, kuras izraisa tava partnera loceklis, rīkojies tā – Liec savam partnerim nogulties uz sāniem, pati nogulies perpendikulāri ar seju pret partneri tā, lai viena kāja būtu pāri viņa ķermenim. Šādā veidā tu varēsi kontrolēt sava partnera kustības izmantojot savu iegurni.

Labākā poza, ja partnerim ir mazs dzimumloceklis

Eksperti norāda uz to, ka dzimumlocekļa izmērs ir tikai neliela daļa no veiksmīga seksa, tomēr ir dažas pozas, kuras seksa terapeiti iesaka izmēģināt, ja vīrietim ir mazs dzimumloceklis. Sievietei noteikti ir jābūt augšpusē un jāveic apļveida kustības. Ja kustības būs tikai tikai uz augšu un leju, pastāv iespēja, ka loceklis izslīdēs.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.