8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Vienkārši padomi, kā atdzīvināt intīmo dzīvi ar pastāvīgu partneri

 

couple kissing on street in downtown los angeles close up by Joshua Resnick on 500px.com

Daudzi cilvēki ilglaicīgās attiecībās izvēlas piekāpties un aizmirst par savām vēlmēm, lai tikai otrs cilvēks gūtu baudu. Viņi saprot, ka priecīgs un apmierināts partneris paaugstinās kopējo attiecību kvalitāti.

Tādējādi, pēc vairākiem kopā nodzīvotiem gadiem, tuvība vismaz vienam no partneriem var sākt šķist garlaicīga vai nepatīkama. To nedrīkst pieļaut! Lūk, kas būtu jādara:

Nekad nepārstāj sevi pētīt un izzināt. Ja tu esi interesants cilvēks, tad arī tavam partnerim tā šķitīs. Izpēti savu ķermeni, izzini, kas tev patīk, un pastāsti par to savam partnerim. Viņš to novērtēs.

Nežēlojies par savu garlaicīgo intīmo dzīvi. Tā vietā labāk pacenties izdarīt tā, lai tavs partneris saprastu to, kas notiek tavā prātā. Dalies ar savām jūtām. Bieži vien cilvēki pārstāj nodarboties ar seksu stresa dēļ, tas viņiem kļūst par nogurdinošu rutīnu, kas biedē līdz ārprātam.

Centies biežāk pieglausties viņam un runāt. Nenoslogo partneri ar savām gaidām, tāpēc ka tas var novest pie viņa neapzinātas attālināšanās. Seksologi iesaka pāriem nenoslēgties sevī un biežāk sarunāties. Skaidra otra saprašana var palīdzēt nokārtot attiecības intīmajā sfērā, un vispār saruna ir daudzu problēmu risinājums.

Iegaumē, viss ir pavisam vienkārši – runā atklāti, izrādi mīlestību un baudi mirkli!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.