1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Sieviešu vidū izplatīti ieradumi, kas traucē attiecību attīstībai

10/08/2017 07:59
 

Vīrieši pievērš uzmanību detaļām. Pat, ja sieviete ārēji ir pievilcīga, daži viņas ieradumi var traucēt attiecībām attīstīties. Vīrieši analizē sievietes uzvedību, bet pēc tam arī uz to reaģē. Kas tieši viņus atbaida?

Ieradums lamāt vīrieti. Jā, neviens nav ideāls. Dažus pat gribas nožņaugt vai aizsūtīt uz neapdzīvotu salu. Bet, ja jau tu esi nolēmusi dibināt ar konkrēto vīrieti attiecības, tad nevajag par viņu runāt sliktu. Kuram gan patīk par sevi dzirdēt sliktu? Tad jau labāk paklusēt…

Ieradums stāstīt par saviem bijušajiem. Šo vīrieši ienīst. Viņi grib dzirdēt par tevi un par sevi, nevis par to „stulbo bijušo, kurš mīlēja iedzert un pagulēt”. Bijušie ir atmiņas, kuras labāk pietaupi sev.

Ieradums visu laiku runāt. Kā vīrieši mēdz teikt: „Sieviešu runāšana dažkārt atgādina urbjmašīnas skaņu.” Ja tev piemīt tendence visu laiku „vārīties”, tad labāk mazliet piebremzē.

Ieradums noniecināt sevi. „Mani ir tik mazas krūtis”, „Man ir tik neglītas kājas”, „Es neesmu tik bagāta, kā gribētos”. Visi šie teikumi ir kā antireklāma sievietei. Kurš vīrietis gribēs veidot attiecības ar sievieti, kura nenovērtē to, kas viņai ir?

Ieradums visu laiku pieminēt draudzenes. Ne visi vīrieši ir sajūsmā par sieviešu draudzenēm. Nevajag visu laiku viņam stāstīt, ka „Inga domā, ka mums vajadzētu…”, „Inga uzskata, ka…” utt. Tas vīrietim liek domāt, ka tu esi atkarīga no sveša viedokļa.

Pacenties paraudzīties uz sevi no malas un izanalizē kļūdas. Tikai centīgs darbs ar sevi ļaus tev atrast īsto dzīves līdzgaitnieku.

 

Avots: Flytothesky.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.