5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Ir noskaidrots labākais dienas laiks, kad nodarboties ar seksu (un dzert vīnu!)

 

Lovely moments in bed for young couple by Cristian Negroni on 500px.com

Jauns pētījums vēsta, ka labākais dienas laiks, kad nodarboties ar seksu ir 7:30 no rīta jeb 45 minūtes pēc tam, kad pamosties. Tajā laikā enerģijas līmenis pēc naktsmiera ir augstākais, un tas nozīmē, ka abiem partneriem ir lielāka izturība.

Sekss normalizē asinsspiedienu, pazemina stresa līmeni, kā arī uzlabo omu atlikušajai dienai. Lielisks dienas iesākums, vai ne?

Aptaujā, kuru veica „Forza Supplements”, tikai aptaujāti 1000 veselīgi un aktīvi cilvēki. Viņiem bija jāpastāsta par, viņuprāt, labākajiem laikiem dažādām aktivitātēm.

Viņiem izdevās atklāt arī to, ka labākais laiks skriešanai ir tieši pirms seksa – septiņos no rīta. Ja runājam par citām aktivitātēm, tad koncentrēšanās spējas ir augstākās ap plkst. 9:45, stresa līmenis ir augstākais 10:45, tāpēc tas ir labs laiks, lai atpūstos.

Labākais laiks alkoholiskajam dzērienam ir 18:10 – četras stundas pirms došanās gulēt. Tādējādi mēs sniedzam savām aknām vairāk laika, lai atjaunotos.

Labākais laiks, lai dotos gulēt ir 22:10. Tur tiek ierēķinātas arī 20 minūtes aizmigšanai (jo katrs esam citādāks).

Vēl aptaujā tika noskaidrots brīdis, kad ir lielākais risks uzņemt lieko svaru – 15:30. Tas ir laiks, kad darba diena sāk tuvoties noslēgumam un mēs sākam nīkuļot. Tāpat ir arī plkst. 20:15, kad sēžam televizora vai datora priekšā. Tieši tāpēc šie laiki ir piemēroti fiziskām aktivitātēm.

Labākais laiks, lai ēstu brokastis ir 7:15, pusdienas – 12:15 un vakariņas – 18:00.

Vai tu piekrīti? Varbūt ir vērts izmēģināt?

Avots: Dailymail.co.uk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.