1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Par mīlestību: Kas ir jāsaprot katrai sievietei, sasniedzot 30 gadu vecumu?

 

Untitled by Julia Budnik on 500px.com

30 gadi – tas nav tikai skaitlis. Šajā vecumā lielākā daļa no mums patiesi kļūst par pilnīgi citiem cilvēkiem un citādāk sāk skatīties uz dzīvi – ne tā, kā 20 un pat ne 25 gadu vecumā. Lai precizētu tos smalkos brīžus, kuri mums, tuvojoties 30 gadiem, ir jāzina un jāsaprot par mīlestību un attiecībām, mēs esam izveidojuši sarakstu ar 15 punktiem:

1.Sastādi sarakstu ar to, ko tu gribi no sava partnera, bet neļauj šim sarakstam valdīt pār tevi. Jā, tev ir jābūt saviem principiem, bet tajā pašā laikā tev ir jāpaliek atvērtai mīlestībai, kura dažreiz ir neparedzama.

2.Mīlestība neprasa pilnību. Neviens nevar būt ideāls un, ja tu ciešāk paskatīsies uz savu ideālu – mammu, tēti, vecmāmiņu, kolēģi, slavenību –, tu redzēsi, ka arī viņi nav ideāli, kaut arī ir tavas apbrīnas avots.

3.Esi reāla. Dažreiz mēs no sava partnera vēlamies pārāk daudz, aizmirstot, ka viņš ir tāds pats cilvēks, kā mēs. Nevajag projicēt uz viņu visus romantiskos un idealizētos priekšstatus par otro pusīti no grāmatām vai kino.

4.Iemācies atlaist. Esi pietiekami drosmīga tam.

5.Mīlestība ir emocionālo pārdzīvojumu vērta. Ja tu pārlieku baidies no sāpēm, tad tu nekad nespēsi pilnvērtīgi mīlēt. Jūs šķir attālums? Pēkšņa slimība? Traka bijusī/ bijušais? Tam visam var tikt pāri, ja tu patiesi vēlies.

6.Nebaidies atklāties cilvēkam. Labāk nožēlot to, kas ir izdarīts, nekā to, kas nav izdarīts, un domāt, kā būtu, ja būtu.

7.Lai spētu mīlēt citus, vispirms iemīli sevi.

8.Mīli tā, kā tu gribi, lai mīl tevi.

9.Mīlestība – tā ir investīcija. Izlem ar prātu, kur to ieguldīt.

10.Mīlestība ne vienmēr rada, dažreiz tā sagrauj. Un ir jābūt drosmei to atzīt un apturēt.

11.Tu nevari mainīt otru cilvēku. Ja viņš pats to nevēlas, nekas nenotiks.

12.Vientulība ir daļa no dzīves. Labāk kādu laiku pabūt vienai, nekā izmantot cita cilvēka ķermeni un dvēseli, lai aizmirstos.

13.Mīlestība – tā ir piedošana. Tik vienkārši. Tik sarežģīti.

14.Būt vienai – tas ir normāli.

15.Mīlestība – tā ir rīcība. Sniedz mīlestību tā vietā, lai to meklētu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.