6.1 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Kurā dzīves jomā katrai zodiaka zīmei veicas visvairāk?

 

Poker Lady by Lasse Ansaharju on 500px.com

Par dažiem cilvēkiem saka, ka viņi dzimuši laimes krekliņā, ar to domājot, ka viņiem veicas vienmēr un visās jomās, bet citus mēdz dēvēt par nelaimes putniem, kam veiksme nereti iet ar līkumu. Lai cik tas paradoksāli neizklausītos, bet veiksme lielā mērā atkarīga no piederības konkrētai zodiaka zīmei.

AUNS

Aunam veicas praktiski it visā. Tas notiek tāpēc, ka Fortūna ir izvēlējusies viņu par savu mīluli un regulāri viņam piespēlē to, ko mēs godbijīgi dēvējam par laimīgu gadījumu. Ja šīs zodiaka zīmes pārstāvji saskarsies ar kādu grūtu uzdevumu, kā pēc burvju nūjiņas mājiena viņiem blakus parādīsies pazīstami vai nepazīstami cilvēki, kuri ātri atrisinās visus sarežģījumus vai vismaz norādīs pareizo problēmas risināšanas virzienu.

VĒRSIS

Vērsim veicas it visā, kas saistīts ar finansēm. Nauda mīl Vērsi, tāpēc tā nāk no dažādiem avotiem – nereti tiek noslēgti veiksmīgi komercdarījumi, blakus parādās cilvēki, kas ir gatavi uzturēt Vērsi tikai par skaistām acīm, vai arī gluži kā no gaisa nokrīt mantojums. Turklāt Fortūna regulāri piespēlē Vērsim tādas iepazīšanās, kuras mēs parasti dēvējam par blatu.

DVĪŅI

Dvīņiem Fortūna uzsmaida tur, kur nepieciešams kaut ko pārdot vai kādu pierunāt. Dvīņiem galvā raisās stipri argumenti, pret kuriem pircēji un oponenti ir bezspēcīgi. Šīs zīmes pārstāvjiem veicas arī naudas lietās, tomēr tas parasti notiek tikai galējos gadījumos – kad viņi nonāk uz sēkļa ar tukšu maku. Tad no kaut kurienes piepeši parādās nepieciešamā naudas summa.

VĒZIS

Vēzim veicas ar izdevīgiem ieguldījumiem. Viņš instinktīvi jūt, kur var ieguldīt naudu, un saprot, kad ieguldījums nav tā vērts. Dažkārt rodas priekšstats, ka viņu iekrājumus sargā pati Fortūna – šīs zīmes pārstāvji bankrotu piedzīvo daudz retāk, nekā citi cilvēki. Turklāt Vēzis ir īsts veiksminieks ģimenes dzīvē – viņam biežāk nekā citu zīmju pārstāvjiem izdodas saglabāt savu laulību un padarīt to laimīgu.

LAUVA

Lauvu Fortūna apveltījusi ar radošumu. Ja šīs zīmes pārstāvim piemīt kāds talants, viņš to noteikti attīstīs un kļūs slavens, un viņam atkal un atkal radīsies iespēja atklāt savu potenciālu. Galvenais ir nepalaist garām sniegtās iespējas. Turklāt, Lauvai veicas iepazīties ar labiem cilvēkiem. Blakus viņam pastāvīgi nonāk ļaudis, kas atbalsta un palīdz, mīl un lutina, apbrīno un izpatīk kaprīzēm. Šie cilvēki kļūst par Lauvas spēka, iedvesmas un jaunu zināšanu avotu – arī tā savā ziņā ir veiksme.

JAUNAVA

Jaunava nav īpaši apveltīta ar veiksmi – viss, ko viņa panāk, ir grūta darba rezultāts. Tomēr var sacīt, ka Jaunavai ir laimējies būt apveltītai ar tādām īpašībām, kuru tikpat kā nav citu zīmju pārstāvjiem – tas ir pedantisms, vēlme visu un vienmēr darīt pareizi, spēja aizrakties līdz pašai lietas būtībai. Tieši šīs rakstura īpašības palīdz Jaunavai gūt ievērojamus panākumus un godīgā darbā nopelnīt to, kad daudziem citiem vienkārši iekrīt klēpī.

 

Šķir tālāk un uzzini par pārējām zīmēm!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.