14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Kā pārsteigt un padarīt vīrieti laimīgu? 9 idejas iedvesmai

 

Couple on a walk in autumn park throwing leaves by Jozef Polc on 500px.com

Pa starpu bērnu vešanai uz skolu, vakariņu gatavošanai un, šķiet, jau veselu mūžību notiekošajam remontam vannas istabā, ir visai viegli ieslīgt attiecību rutīnā. Lai tā nenotiktu, ņem iniciatīvu savās rokās un iepriecini mīļoto cilvēku!

Pārsteidz ar randiņu, nevis uztici kārtējo pienākumu

Cenšoties paveikt obligātos pienākumus, nereti aizmirstam par dzīves baudīšanu, kas ir svarīga dzīves un attiecību sastāvdaļa. Lai nedaudz atsvaidzinātu jūsu sadzīvi, pārsteidz mīļoto ar negaidītu randiņu! Tam nav jābūt nekam lielam un greznam. Dažkārt pilnībā pietiek ar kino, romantisku pastaigu vai kafejnīcas apmeklējumu.

Sarīko svinības bez iemesla

Pat, ja nelepojies ar izcilām kulināres dotībām, pagatavo kaut ko gardu un nopērc vīnu, ko baudīt pie ēdiena. Sagaidi mīļoto mājās ar uzklātu galdu un paziņo, ka šodien esi nolēmusi svinēt viņa trešo nedēļu jaunajā darbavietā vai kādu citu šķietami nenozīmīgu notikumu, ko ar nelielas izdomas palīdzību vari pārvērst īpašā!

Sastādi pateicību sarakstu

Laika gaitā mīļoto cilvēku un viņa paveiktos darbus sākam uztvert kā pašsaprotamu parādību, tomēr tas var veicināt attālināšanos pat sirsnīgākajās attiecībās. Lai to novērstu, uzskaiti lietas, par ko viņš ir pelnījis pateicību un paud to caur komplimentiem, skūpstiem un apskāvieniem – viņš jutīsies kā varonis, un tieši tas ir vajadzīgs jebkuram vīrietim!

Izkāp no komforta zonas… arī seksā

Sekss ir viena no svarīgākajām attiecību sastāvdaļām, un, ja jūsu intīmajā dzīvē valda panīkums, tas iestāsies arī attiecībās kopumā. Novērs to, izmēģinot mīlēšanos neierastā vietā, laikā vai veidā – nebaidies eksperimentēt un pārsteigt viņu!

Aizstāj vai atjauno viņa tik mīļās, tomēr novalkātās drēbes/apavus/lietas

Katram no mums ir iecienīts apģērbs vai apavi, kas laika gaitā ir nolietojies. Uz “aizgājējiem” ir grūti noskatīties, tāpēc, ja tas iespējams, iegādājies mīļotā iecienīto apavu modeli un aizstāj nolietotās kurpes ar tādām pašām, bet jaunām, vai arī nodod remontā viņa iemīļoto mugursomu.

Atvelc elpu kopīgā izbraucienā

Ļoti iespējams, ka jau sen plānojat pavadīt nedēļas nogali kopīgā izbraukumā, tomēr to nekādi neizdodas realizēt. Ņem iniciatīvu savās rokās un maini to, aizvedot partneri kaut vai ar vilcienu uz kādu sen neapmeklētu pilsētu un pavadiet dienu tur, baudot līdzi paņemto kafiju un vietējo restorānu vai omulīgo kafejnīcu piedāvājumu.

Nedēļas nogalē atstāj viņu vienu

Gluži tāpat kā mēs dievinām pasēdēšanas ar draudzenēm, arī vīrietim nepieciešams laiks, ko pavadīt ar draugiem. Vienojaties, ka gaidāmajā nedēļas nogalē katrs nodarbosieties ar savām lietām, lai pēc tam ar vēl lielāku prieku baudītu viens otra sabiedrību.

Seksīgas bildes un zīmītes

Vīrieši patiesi mīl ar acīm, tāpēc nelaupi viņam prieku aplūkot seksīgas fotogrāfijas, kuras esi viņa dēļ uzņēmusi. Tāpat laiku pa laikam noslēp viņa kabatā ar roku rakstītas mīlas zīmītes – mūsdienu tehnoloģiju laikmetā tām ir lielāka vērtība.

Interesējies par viņa vaļaspriekiem

Atceries, ka tavam partnerim ir svarīgs tavs atbalsts visās viņa dzīves jomās. Izrādi to, laiku pa laikam dodoties vērot vīrieša sniegumu viņa un draugu basketbola mačos, vai arī pievienojies kādam braucienam uz copi. Pat tad, ja sēdēsi līdzās un lasīsi grāmatu, viņš priecāsies par tavu klātbūtni.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.