13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

To nevar nemanīt: Kā zināt, ka sieviete vairs nemīl?

 

Sad Native American woman sitting at desk by Gable Denims on 500px.com

Dažreiz attiecības nonāk strupceļā, bet cilvēkam ir tik grūti spert to svarīgo šķiršanās soli, neraugoties uz to, ka mīlestības vairs nav. Vai varbūt vēl ir? Labāk saprast reizi par visām reizēm.

Tev ir vienalga, kā viņš pavada savu laiku

Ja agrāk tu pati izprašņāji viņu par to, kā ir pagājusi diena, tad tagad tevi vairs neinteresē, kas ar viņu notiek. Vienu vai divas reizes šādu neieinteresētību var norakstīt uz nogurumu vai pašas aizņemtību, bet, ja tas notiek regulāri, vajadzētu aizdomāties…

Tu vairs neesi greizsirdīga. Vispār.

Jebkurš cilvēks dabiski ir greizsirdīgs. Kaut vai mazliet. Ja tu agrāk biji greizsirdīga pret jebkuru sieviešu dzimtas pārstāvi, kas uzsāka sarunu ar tavu vīrieti, bet tagad tu pat tam nepievērs uzmanību, ir skaidrs, kas notiek.

Tu reti atbildi uz zvaniem un ziņām

Runa nav par to, ka tu esi aizņemta darbā vai tiecies ar draudzenēm. Arī tad, kad tu esi brīva, tu nesniedzies pēc telefona, lai uzrakstītu partnerim kādu uzmundrinošu ziņu vai atbildētu uz to, ko viņš tev atsūtīja jau pāris stundas atpakaļ.

Pēkšņi jūsu kopīgās nodarbes tevi vairs neinteresē

Tu vairs negribi kopā doties pārgājienos vai braukt ar laivu? Tevi šķebina doma, ka ar vīrieti būs jāpavada kopā visa diena? Ja tu atbildēji ar “jā”, mums tev ir sliktas ziņas…

Tu vairs nedomā par jūsu kopīgo nākotni

Šis ir viens no bīstamākajiem punktiem. Ja tu vēlētos būt ar partneri visu dzīvi, tad arī tavos nākotnes plānos viņš būtu. Ja viņa tur nav, tad jums vajadzētu nopietni parunāt.

Tevi kaut kas satrauc, bet tu negribi ar viņu to apspriest

Agrāk tu bez pūlēm viņam stāstīji par visu, kas notiek un kas tevi satrauc, bet tagad tu to vairs nevēlies darīt? Tev nepatīk doma, ka tev viņa priekšā būs jāatklājas?

Tu nevēlies, lai viņš tev palīdzs

Agrāk tu bez problēmām pieņēmi viņa palīdzību dažādās dzīves situācijās, bet tagad labprātāk visu risini pati. Dažreiz tu varbūt pat atgrūd vīrieti, jo nevēlies, lai viņš jaucas tavās darīšanās.

Tu vairs nesmejies par viņa jokiem

Agrāk tu domāji, ka viņš ir asprātīgākais vīrietis pasaulē? Viņš tev lika smieties? Kas noticis tagad? Kāpēc tu vairs nevēlies smieties par viņa jokiem? Jā, varbūt kādu reizi tu esi nogurusi vai neomā, bet, ja tas ir regulāri, tad kaut kas tiešām nav kārtībā. Vai patiesi mīlestība starp jums ir mirusi?

Avots: Adme.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.