1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kā karaliene tronī: 4 veidi, kā jātnieces pozu padarīt par iecienītāko

 

Lovers by Ruslan Olinchuk on 500px.com

Jātnieces poza daudziem pāriem patīk vairāk, nekā citas, jot ā ļauj būt tuvāk partnerim un regulēt kustību biežumu un intensitāti. Bet šajā pozā, tāpat, kā citās, nevar kļūt par profesionāli ar pirmo piegājienu. Lūk, daži padomi, kā šo pozu padarīt tīkamāku:

Pieslēdzies procesam

Kad jūs tikai guļat/sēžat un skūpstāties, pārsteidz viņu! Uzvelies/ uzsēdies viņam virsū un dod signālus par to, ka šoreiz tu ņemsi vadības grožus savās rokās. Partneri tas noteikti uzbudinās.

Noķer ritmu

Kad piemērotais stāvoklis ir ieņemts, ir svarīgi noķert ritmu, kas pavisam noteikti aizvedīs līdz orgasmam. Izmēģini dažādas kustības – uz priekšu un atpakaļ, uz augšu un leju, pa apli… Variantu nav maz, un tev ir jāļaujas eksperimentiem. Partnerim noteikti nebūs pret to iebildumu.

Nedari visu pati

Tas, ka tu esi uzņēmusies vadības grožus, nenozīmē, ka partneris var vienkārši gulēt un neko nedarīt. Palūdz, lai viņš nedaudz kustās tev līdzi vai lai palīdz kustināt tavus gurnus (īpaši labi tas būs tad, kad tu sāksi nogurt). Tas nekas, ka jūsu ritmi nedaudz atšķiras. Jūs taču nenodarbojaties ar sinhrono peldēšanu.

Vienkārši pievieno… vibratoru

Tas noteikti uzlabos sajūtas un radīs tavam partnerim konkurenci. Izmanto to brīžos, kad tu vai partneris nogurstat. Tas ļaus atvilkt elpu pat ļoti baudāmā veidā…

 

Avots: Cosmo.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.