5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Pārtraukums attiecībās – kā tas var iespaidot turpmāko kopdzīvi

 

Broken hearted Man as Valentines day concept. by Igor Stevanovic on 500px.com

Tu vēlies zināt, kas notiks, ja attiecībās uz kādu laiku paņemsiet pauzi? Attiecības beigsies vai tieši pretēji – kļūs labākas? Iespējami ir abi varianti. Bet, ja vēlies zināt, kas jādara, lai attiecības nebeigtos, lasi tālāk.

Pašlaik jūsu attiecības ir saspringtas, tāpēc laiks un attālums var palīdzēt skaidri ieraudzīt to, ko jūs gribat un, kas jums dzīvē ir vajadzīgs. Pārtraukums var palīdzēt „atvērt acis” un padarīt kopdzīvi daudz labāku un veselīgāku, bet var arī ļaut saprast, ka esošās attiecības ir tikai ilūzija. Jā, šajā gadījumā iznākums var būt jebkāds, un tikai tev pašai ir skaidrs, kādā gadījumā tev tas būs pozitīvs. Bet, ja jau jūs uzņematies šādu soli, tad ir jābūt gatavai uz visu.

Pirms izlemt par labu šādam solim, ir jāuzstāda daži noteikumi un jāsaprot, vai esat „uz viena viļņa” – Vai pārtraukuma laikā jūs varat tikties ar citiem cilvēkiem? Cik ilgu laiku būs pārtraukums? Ja jums ir bērni, tad ir jāatrisina arī visi jautājumi, kas saistīti ar tiem.

Kādu ļaunumu var nodarīt pārtraukums attiecībās?

Ja neviens no jums attiecībās negrib neko mainīt, tad pārtraukums tikai paātrinās jūsu attiecību izjukšanu. Ja pārtraukumu izmantojat tikai atpūtai un izklaidēm ar citiem cilvēkiem ( ieskaitos seksu), tad ir skaidrs, ka jūs vairāk nevēlaties nopietnas attiecības ar jūsu partneri.

Ko darīt, ja pēc pārtraukuma tu vēlies atjaunot attiecības, bet partneris pret to ir vienaldzīgs?

Tā var gadīties. Atceries, tu nevari kontrolēt partnera jūtas, domas un vēlmes. Mēģinot kaut ko mainīt, tu izskatīsies pēc izmisuša cilvēka, un tas vēl vairāk attālinās partneri.

Tu nevari pieprasīt mīlestību, tu vari to tikai piesaistīt. Neatkarīgi no tā vai tavs partneris izvēlas palikt vai aiziet, vienīgais cilvēks pār kuru tu vari valdīt, esi tu pati. Izmanto šīs zināšanas savā labā un zini, ka tu vari pārvarēt šķiršanās sāpes.

Vai pārtraukums nozīmē, ka attiecības ir beigušās?

Protams, ka nē! Tas, ka cilvēkam dzīvē ir saspringts laiks un viņam ir vajadzīgs laiks un telpa, lai sakārtotu domas, nenozīmē, ka attiecībām nav turpinājuma. Dažkārt, lai ietu uz priekšu un kļūtu laimīgāks, ir jāpaiet divi soļi atpakaļ. Ļauj partnerim atkāpties un paraudzīties uz attiecībām no malas. Pārtraukums var palīdzēt rast skaidrību – turpināt vai aiziet. Kā jau minējām iepriekš, rezultāts nav 100% paredzams, tāpēc gatavai ir jābūt uz jebkādu iznākumu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.