8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Pazīmes, kas liecina par to, ka vīrietis nav aizmirsis savu bijušo

 

Vīrieši daudz sievietēm nestāsta. It īpaši to, kas sievietei varētu nepatikt. Piemēram, to, ka viņš vēl joprojām nav aizmirsis savu bijušo. Kā to var uzzināt bez viņa apstiprinājuma?

Viņi sazinās. Jāsāk jau ar to, ka, ja viņi sazinās, aizmirsts nav nekas. Bijusī tāpēc arī ir bijusī, lai attiecības ar viņu vairs nebūtu nekādas. Ja vīrietis nevēlas pārstāt ar viņu komunicēt, tev būtu jāuzmanās.

Viņš joprojām ir daļa viņas dzīve. Ja viņš joprojām dodas pie viņas un palīdz viņai, kad viņa to lūdz, tas nozīmē, ka viņš pavisam noteikti nav viņu aizmirsis. Kā gan tas būtu iespējams? Protams, pastāv iespēja, ka vīrietis vienkārši ir labs un jūtas atbildīgs par bijušās dzīvi, bet atšķirību starp vienkāršu palīdzēšanu un ieinteresētību atjaunot attiecības var manīt.

Viņam patīk viņas sociālo tīklu ieraksti. Jā, varbūt viņa var palikt viņa draugu lokā sociālajos tīklos, bet, ja viņš spiež „patīk” viņas bildēm un regulāri apskata viņas profilu, esi gatava emocionālajai neuzticībai.

Viņš izteikti izrāda jūsu attiecības. Šāda veida darbības var uzskatīt arī par mēģinājumu bijušajai parādīt, ka tagad viņš ir jaunās attiecībās un ka viņam dzīvē viss ir labi. Bet varbūt viņam vienkārši patīk, ka visa pasaule par jums zina. Noteikti paprasi viņam par to.

Šķiršanās nebija viņa izvēle. Šādā situācijā aizmirst cilvēku, kurš ir svarīgs, nav viegli. Vai viņš vispār to vēlas? Varbūt viņš visu laiku domā par to, kāpēc šķiršanās notika, ko viņš būtu varējis darīt citādāk utt.

Tu zini par viņa bijušo visu un vēl vairāk. Ja vīrietis nelaiž garām nevienu izdevību kādas sarunas laikā pieminēt savu bijušo – nekas nav aizmirsts. Un nav pat svarīgi vai tas, ko viņš saka ir pozitīvs vai negatīvs. Viņš par viņu domā, un ļaunākajā gadījumā vēlētos atgūt.

Viņš slepus glabā viņas dāvanas. Ja tu nezini, no kurienes vīrietim ir viena vai otra lieta, kura mētājas atvilktnē, paprasi viņam par to. Lai viņš pastāsta, kur ir dabūjis to. Ja viņš minstinās un izvairās atbildēt, tad pastāv diezgan liela iespēja, ka dāvana ir no bijušās.

Viņš ir nosaucis tevi viņas vārdā. Sakritība? Varbūt. Bet, ja jūs jau kādu laiku esat attiecībās, tad diez vai viņš sauktu tevi bijušās vārdā, ja nedomātu par viņu.

Viņš dusmojas uz viņu. Šeit pat komentāri ir lieki. Ja viņam vēl ir dusmas, tātad arī domas ir.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.