2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Pārdomas: Tev ir visas tiesības aiziet jebkurā brīdī

 

Tev ir tiesības aizbraukt no pilsētas, kura apslāpē tavu iekšējo gaismu un neļauj mirdzēt spožāk. Tev ir tiesības sakravāt koferus un sākt visu no sākuma citā vietā un mainīt savu dzīvi.

Tev ir tiesības aiziet no darba, kuru tu ienīsti, pat, ja visa pasaule saka, lai to nedari. Tev ir tiesības meklēt to, kas tevi motivē izkāpt no gultas katru dienu.

Tev ir tiesības aiziet no cilvēka, kuru mīli, bet kurš pret tevi slikti izturas. Tev ir tiesības likt sevi pirmajā vietā un aiziet, ja tu centies, bet nekas nemainās.

Tev ir tiesības aiziet no sliktiem draugiem, tev ir tiesības apvīt sevi ar mīlestību un cilvēkiem, kuri tevi atbalsta un palīdz. Tev ir tiesības ņemt to enerģiju, kura tev dzīvē ir nepieciešama.

Tev ir tiesības piedot sev lielas un mazas kļūdas, tev ir tiesības būt labai pret sevi, skatīties spogulī un patikt sev.

Dažreiz mēs domājam, ka aiziet ir slikti. Tā, it kā mēs nolaistu rokas un padotos. Taču dažkārt aiziešana ir labākais, ko tu sevis dēļ vari darīt.

Tas ļauj tev mainīt savas dzīves virzienu, sākt no jauna, atklāt sevi un pasauli. Dažkārt aiziešana nozīmē sevis glābšana no tā, lai paliktu nepareizā vietā ar nepareiziem cilvēkiem.

Aiziet – tas nozīmē atvērt durvis pārmaiņām, izaugsmei, iespējām un brīvībai.

Tev vienmēr ir iespēja aiziet. Aizej tik ilgi, kamēr atradīsi savu vietu un to, kas dara tevi laimīgu.

Tev pat ir tiesības atstāt pagātnes sevi un radīt jaunu…

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.