15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

10 lietas, ko nevajadzētu darīt pēc slikta pirmā randiņa

 

Pirmie randiņi dalās trīs kategorijās – labs, slikts un šausmīgs. Diemžēl, tie sliktie un šausmīgie gadās biežāk, nekā labie. Kas notiek pēc sliktā? Nu, lai arī ko tu izvēlētos darīt, ir lietas, ko nevajadzētu darīt:

Atteikties doties uz otro randiņu. Dažreiz lieliskas attiecības var sākties ar šausmīgu pirmo randiņu. Ne vienmēr viss notiek, kā plānots, un dažreiz pirmais iespaids nav tas labākais. Tieši tāpēc, ja randiņš bija slikts, bet vīrietis – jauks, dod viņam otru iespēju.

Pārstāt ticēt tam, ka tu esi pelnījusi mīlestību. Viens randiņš nenosaka to, esi vai neesi tu pelnījusi mīlestību. Ja tu patiesi vēlies to sastapt, tev ir jāuzaudzē sev biezāka āda un jāstājas pretīm tiem, kas saka, ka tu neesi pelnījusi būt mīlēta.

Bloķēt viņa numuru. Tas ir līdzīgi, kā ar randiņu. Ja tikai randiņš bija slikts, bet vīrietis labs, nesteidzies viņu izslēgt no savas dzīves. Ja viņš uzvedās kā īsts kretīns, tad gan nevilcinies.

Maldināt viņu. Mēs nekad nevaram zināt, kas darās otra cilvēka prātā. Viņam varētu vēdērā dejot taureņi, bet tu nejūti neko. Tieši tāpēc tev viņam tas ir skaidri un gaiši jāpasaka. Neiznieko viņa un savu laiku un nevies liekas cerības.

Dalīties ar iespaidiem sociālajos tīklos. Varbūt tavu draugu lokā ir cilvēks, kas tavu randiņu biedru pazīst. Jā, tu vari pastāstīt par slikto randiņu labākajai draudzenei, bet visiem pārējiem 500 „draugiem” gan par to nebūtu jāzina.

Vainot sevi. Tas, ka tev bija slikts randiņš, nenozīmē, ka tu esi slikts randiņu biedrs. Dažreiz vienkārši nerodas tas īpašais klikšķis. Tā nav tava vaina! Dodies tālāk un meklē jaunus piedzīvojumus!

Vainot visus vīriešus. Ja viens vīrietis ir idiots, tas nenozīmē, ka visi tādi ir. Viens randiņš neparāda to, kādi būs visi pārējie.

Pārdzīvot. Pietaupi pārdzīvojumus un asaras nopietnām attiecībām.

Pazemināt savus standartus. Tas, ka viens randiņš bija slikts, nenozīmē, ka tavas prasības ir pārāk augstas. Tev ir tiesības pieprasīt to, ko vēlies.

Padoties. Slikti randiņi ir daļa mūsu dzīves. Tu nevari vienkārši padoties ik reizi, kad attiecības neizdodas. Tā gadās, turpini censties! Kad tu beidzot sastapsi to īsto vīrieti, visi sliktie randiņi šķitīs kā liels joks un smieklīgi stāsti drūmiem vakariem. Zodu augšā un dodies iekarot jaunas virsotnes!

 

Avots: Bolde.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.