11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

10 frāzes, kuras saka vīrietis, ja sieviete viņam ir patiesi svarīga

 

Nereti vīrieši tiek uzskatīti par “klusējošo dzimumu”, taču patiesībā viņi mums saka pietiekami daudz. Vienkārši ir jāiemācās to saklausīt. Ko saka vīrietis sievietei, kura viņam patiesi patīk?

“Man tas atgādināja par tevi” – Viņš ne vienmēr teiks, ka domā par tevi, bet viņš noteikti pateiks, ka kaut kas viņam par tevi atgādināja. Tas nozīmē, ka viņš domā par tevi!

“Es tev varu palīdzēt” – Vīrietim patīk justies vajadzīgam. Viņš gribu būt noderīgs. Un, ja viņš piedāvā palīdzību, tas nozīmē, ka tu viņam neesi vienaldzīga. Vīrieši ir gatavi darīt kaut ko to dēļ, kas viņam rūp.

“Tu lieliski izskaties” – Ja vīrietis tev to saka, pārstāj domāt par to, ko tas varētu nozīmēt. Tas nozīmē tieši to, ko viņš saka!

“Es runāju ar savu mammu…” – Ja viņš piemin savu mammu un stāsta, par ko viņi ir runājuši, tas nozīmē, ka viņš tev uzticas. Viņš grib, lai tu zini, kas notiek viņa dzīvē un attiecībās ar ģimenes locekļiem.

“Es pārdzīvoju/ esmu satraukts” – Ja vīrietis atklāj savas emocijas (kas nav prieks un laime), tas nozīmē, ka viņš uzticas tev pietiekami daudz, lai dalītos ar savām jūtām. Viņš grib, lai tu zini, kas ar viņu notiek.

“Kur tu biji? Kā tev iet?” – Šķiet, ka šis ir vienkāršākais veids, kā uzsākt sarunu, bet, vai katrs tev to jautā un pēc tam ieklausās atbildē? Tikai cilvēks, kuram tu esi svarīga, izrādīs šādu interesi.

“Tu esi seksīga” – Jā, kompliments skaidrs. Cik daudzām sievietēm viņš to var pateikt? Jādomā, ka tikai tev.

“Es pamanīju, ka tu…” – Ja vīrietis saka, ka ir pamanījis kaut ko tavā rīcībā, uzvedībā, apģērbā, tas nozīmē, ka viņš patiesi pievērš tev uzmanību.

“Es ilgojos pēc tevis” – Vīrieši reti to saka, bet, ja saka, tad noteikti tā arī ir. Zem tā noteikti slēpjas vēl citas domas, kuras viņš neprot izteikt.

“Es būšu līdzās” – Ar šo frāzi viņš skaidri parāda, ka grib būt daļa tavas dzīves. Tevi vēl māc šaubas?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.