2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Uģis Kuģis un Memory Water: unikāla pieeja personīgajai izaugsmei – 40 dienu IZAICINĀJUMS E-vidē

 

Mēs visi esam lasījuši daudz personīgās izaugsmes grāmatas, bet cik no tā visa izdevies ieviest dzīvē? Šodien cilvēkiem ir pieejams milzīgs daudzums informācijas, tomēr ļoti trūkst palīdzība kaut mazu daļu šīs vērtīgās informācijas ieviest savā dzīvē. Trūkst arī padoma nošķirt derīgu informāciju no nederīgas. Ko mums dod informācija, kas nav ievesta, realizēta dzīvē? Patiesībai šādai informācijai nav nekādas vērtības. Tas ir lieki notērēts laiks un iespējams vēl klāt nākusi vainas apziņa. Tādēļ mēs esam nolēmuši to izmainīt un piedāvāt cilvēkiem iespēju ieviest ko vērtīgu savā dzīvē, tā lai tas paliek un dod īstu vērtību katram ilgtermiņā.

IZAICINĀJUMA norises principi –

– Izaicinājums notiek elektroniskā vidē – FaceBook grupā, kur pasniedzējs katru dienu publicē programmu, mērķus un visiem iespējams apmainīties ar pieredzi un viedokļiem, uzdot jautājumus vadītājam un pārējiem gan personīgi, gan publiski. 

– Svarīgi, ka izaicinājums netraucēs turpināt pildīt savus ikdienas pienākumus. Mainīsies tikai apzinātība un dzīvesprieks!

– Dalības maksa ir ļoti demokrātiska, visiem pieejama.

– Nav svarīgi, kur Tu atrodies Rīgā, Liepājā vai Tokijā, Tu vari pilnvērtīgi piedalīties!

– Izaicinājums sākas ar teorētisko ievadlekciju. Ievadlekcija pieejama vienmēr video šajā grupā un apmeklēt to klātienē ir katra brīva izvēle.

– izaicinājuma laikā un noslēgumā vadītājs rīko vienu vai vairākas kopā sanākšanas ar visiem dalībniekiem. Klātienes apmeklējums, protams, ir brīva izvēle.

Vairāk par izaicinājumu: http://www.memorywater.com/lv/izaicinajums

Uģis Kuģis ir vēdiskais filozofs un attiecību konsultants. Uģis par sevi saka: “Cilvēks, kurš iedvesmo uz brīnumiem un labāku rītdienu, ģimenes vērtību meklētājs, bet brīžiem vienkārši cilvēks, kurš daloties meklē sevi. Mainam pasauli un sākam ar sevi!” Uģis ir ļoti populārs sociālajos tīklos, kur viņam ir vairāk kā 23000 sekotāju. Katrs viņa ieraksts FaceBook tīklā parasti saņem vairākus simtus laiku. Uģis rets talants atrast to vajadzīgo stīgu, lai iedvesmotu, lai palīdzētu cilvēkam pašam atklāt savu apslēpto potenciālu. Viņš ir ļoti praktisks filozofs, kurš labi izprot mūsdienu cilvēka dzīves ritmu un sajūtas!

Piesakies Memory Water 40 dienu Izaicinājumam “Ikdiena citā kvalitātē” ar Uģi Kuģi!
Sākums 2.nov.2017 pl. 19.00 (ievadlekcija, kura pieejama būs pieejama arī video).
Izaicinājuma norise: 2nov17 pl. 19.00 līdz 11.dec17.
Dalības maksa MW Izaicinājumā: 20 EUR.
Nopirkt biļeti: memorywater.com/shop

Memory Water aicinās pievienoties šim jaunajam izaugsmes formātam arī citus Latvijā un ārzemēs pazīstamus pasniedzējus. Mūsu mērķis ir nodrošināt, lai būtu pieejami Izaicinājumi par dažādām tēmām, kur cilvēki var sevi attīstīt ne tikai teorētiski, bet, galvenais, praktiski, pa īstam ieviešot zināšanas savā dzīvē. 

Izmaini savu dzīvi!

Memory Water

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.