14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Labāk izvēlies citu: 6 vīriešu tipi, kuri reti būs gatavi nopietnām attiecībām

 

Ja tu jau esi izdzīvojusies pa īslaicīgiem romāniem un tagad meklē vīrieti nopietnām attiecībām, tev ir jābūt īpaši vērīgai. Tas tāpēc, ka eksistē daudz vīriešu, kuri tādām attiecībām nekad nebūs gatavi.

Vienīgi problēma ir tāda, ka daži no viņiem apgalvos, ka ir gatavi, bet daži – liks sevi iekarot. Beigsies tas jebkurā gadījumā ļoti slikti. Tā kā, esi vērīga!

Avantūrists

Visticamāk avantūrists ar tevi iepazīsies pats. Pie tam, izmantojot jau sen pārbaudītu frāzi: “Tu esi apburoša, es esmu apburošs. Kāpēc veltīgi izšķiest laiku?” Un tu, tā vietā, lai pagrieztos un aizietu, izkusīsi viņa priekšā un piekritīsi. Tas tāpēc, ka avantūristi patiesi arī ir apburoši. Pat, ja viņš gulēs mājās uz dīvāna un ēdīs sviestmaizi, viņš izskatīsies satriecoši.

Tikai problēma ir tajā, ka viņš negulēs uz tava dīvāna. Tas ir garlaicīgi. Viņš nav brunču mednieks, viņš neaizies no tevis pie citas sievietes. Viņš vienkārši aizies… Lai rāptos kalnos, lai gūtu jau trešo augstāko izglītību ārzemēs vai arī nokļūs cietumā. Vienkāršāk sakot, viņš izgaist, un tu nevari paredzēt, kad tieši tas notiks. Liekas sirdssāpes!

Radošā personība

Ja tu uzsāc attiecības ar aktieri, mūziķi, mākslinieku vai rakstnieku, pārliecinies par to, vai viņš nepavada darbā visu savu laiku un vai tu neesi viena no daudzajām viņa “mūzām”.

Radoši cilvēki dzīvo radošumā. Un, ja tu izdomāsi viņu ievilkt parastajā, “mirstīgajā” pasaulē, viņš sāks spļaudīties, lamāties, čīkstēt un lūgt iespēju doties atpakaļ pie savas īstās mīlestības – mākslas un radošuma.

Pārliecināts vecpuisis

Vecpuiši ir neparasti ērti vīrieši: viņi no sievietes neko neprasa, un tu viņam neko neesi parādā. Un, ja tu liksi viņam noprast, ka laulība tevi it nemaz neinteresē, vecpuisis atslābs un sniegs tev īstu baudījumu… Bet neko vairāk! Jo problēma nav zīmogā pasē. Problēma ir tajā, ka viņi neuzskata sievietes par īstiem cilvēkiem ar jūtām. Viss, kas starp jums notiks, būs fiziskās enerģijas apmaiņa. Nekas vairāk.

Mūžīgais bērns

Tāds, zini, kuru interesē motocikli, mašīnas, festivāli, īsta vīriešu draudzība… Tas arī viss. Mūžīgais bērns labprāt spēlēs ar tevi ģimenes dzīvi: atnāks pie tevis ar savu koferi, alus kausu kolekciju un… draugiem. Vismaz viņš domā, ka tie ir draugi. Var gadīties, ka tie ir vienkārši tikko iepazīti cilvēki, ar kuriem viņš ir sagribējis mājās “paspēlēties”.

Kāpēc viņam esi vajadzīga tu? Ar tevi vienkārši ir ērti dzīvot. Tu viņu baro, mazā drēbes, izklaidē vakaros… Ko vēl vairāk vajag?!

Memmes dēliņš

Šis, protams, vienkārši ir “vēl neesmu gatavs nopietnām attiecībām”, jo meklē sev nevis sievieti, bet otru mammu. Tikai problēma ir tāda, ka viņa nevarēs kļūt par pilnvērtīgu otro mammu (pat, ja gribēs), jo priekšā vienmēr stāvēs mamma Nr.1. Un vari pat necensties mēroties ar viņu spēkiem – viņa tevi apēdīs vēl pirms tu paspēsi kaut ko pateikt.

Memmes dēliņi lieliski prot tēlot labo puiku, un mēs viņiem noticam. Jo labie puiši ir tieši tas, ko mēs meklējam, vai ne? Kā šādus variantus jau laicīgi atkost? Piedāvā viņam uzsākt kopdzīvi, atrast pašiem mājokli. Memmes dēliņi šim posmam reti kad tiek garām, jo vislabāk jūtas pie mammas siltajiem sāniem.

Kazanova

Brunču mednieks šajā sarakstā ir patīkamākais, jo viņam no tevis neko nevajag. Viņš pats atnāks, pats visu iedos un neko neprasīs pretīm. Un viņam nav ne mazākās vēlmes tev kaitēt, bet iepriecināt viņš prot labi. Oi, kā prot! Tāpēc labāk neiekrīti lamatās.

Taču, ja tu vēlies ļauties garām un emocionālām sarunām, greizsirdībai un kopīgai kopdzīvei, labāk no kazanovas atsakies. Viņš tajā visā nemaz nepiedalīsies.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.