5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Atziņa: Attiecības nav sarežģītas, ja tev līdzās ir normāls vīrietis

 

Es runāju nevis par ideālu, bet gan par normālu vīrieti. Un, ticiet man, tādi eksistē. Vienkārši ir jāpārstāj iemīlēties “sliktajos puišos” un jāpaskatās uz tiem, kuri ir labi un ir gatavi ieguldīt savu enerģiju harmonisku attiecību veidošanā.

Tādiem vīriešiem nav ko slēpt. Jā, viņi spēj būt godīgi un atvērti.

Viņiem nav obligāti jābūt negatīvai iepriekšējai attiecību pieredzei. Ne katram vīrietim ir sarežģīta pagātne. Tu būsi pārsteigta, cik daudz problēmu attiecībās rodas tieši pagātnes emocionālo pārdzīvojumu dēļ. Tu vari izdarīt kaut ko, kas viņam atgādinās par bijušo, un tas viņu padarīs traku. Taču tas tikai pierāda to, ka viņš pagātni vēl nav atlaidis.

Viņš prot komunicēt. Vai zināji, ka eksistē vīrieši, kuriem patīk runāt par savām jūtām? Izklausās neticami, bet tā patiesi ir.

Normāli vīrieši nemelo, lai gūtu labumu sev. Daudzi vīrieši melo, lai “glābtu sevi”. Bet ir arī daudzi, kuri to nedara.

Normālu vīrieti ir grūti nokaitināt. Vīrietis, kurš stingri stāv uz savām kājām, kurš sev uzticas vairāk, nekā citiem, neļausies provokācijām un strīdiem.

Viņš nebaidās iepazīstināt tevi ar saviem draugiem un vecākiem. Normālam vīrietim nesagādā problēmas iepazīstināt sievieti ar sev tuviem cilvēkiem. Viņš vienkārši grib, lai tu zini, ka sir viņa dzīvē svarīgie cilvēki.

Kopā ar viņu tu vari būt patiesa. Kad tu tiecies ar normālu vīrieti, tu arī jūties normāli. Tu esi pārliecināta, ka vari būt tu pati. Tev nav jātēlo to, kas neesi.

Tu neprāto par to, ko viņš jūt pret tevi. Normāls vīrietis ir spējīgs sievietei pateikt, ko jūt. Viņi neuzskata to par vājuma izpausmi.

Viņš ir par sevi pārliecināts. Normāls vīrietis netēlo izmisušo, baidoties, ka sieviete aizies pie cita. Viņš zina, kas attiecībās ir jādara, un ir arī gatavs to darīt.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.