13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Ceļvedis mīlētājiem: 7 darbības, kas ir intīmākas par seksu

 

Katru reizi, kad mēs runājam par tuvību, tad pirmais, kas ienāk prātā, ir sekss. Taču sekss un tuvība nereti ir divas dažādas lietas.

Laikā, kad nodarbojamies ar seksu, mēs fiziski varam būt tuvu viens otram, bet emocionāli – katrs savā pasaulē. Lai kļūtu savam partnerim par patiesi tuvu cilvēku, nāksies papūlēties. Lūk, dažas metodes, kuras ir vērts izmēģināt.

Atgādiniet viens otram par skaistumu un labestīgumu

Netrūkst tādu vīriešu, kuri ir gatavi slavēt savu sievieti kaut vai katru dienu. Ir arī sievietes, kuras ar komplimentiem pret vīrieti neskopojas. Kā ir tavās attiecībās? Kad tu pēdējo reizi saņēmi komplimentu? Kad tu pēdējo reizi paslavēji vīrieti?

„Tu esi skaista”, „Tu esi īpaša”, „Tu esi pats labākais vīrietis” nav vārdi, kurus sakām katram garāmgājējam. Tie ir intīmi, svarīgi un personiski. Tie paliek starp diviem mīlošiem cilvēkiem.

Uzrakstiet mīlestības vēstuli

Īstu vēstuli, uz papīra, ar roku. Diemžēl, mūsdienās šis jūtu apliecināšanas veids izzūd, taču tev ir visas iespējas to vērst par labu.

Tev nav jābūt rakstniecei un viņam nav jābūt rakstniekam. Vienkārši izskatiet vārdos visu to, ko viens pret otru jūtas.

Kāpēc rakstīt ar roku? Tāpēc, ka tas ļaus sajust, ka šie vārdi ir rakstīti tieši tam cilvēkam. Tas ir intīmāk.

Aizbrauciet vismaz vienā ceļojumā kopā

Viens no labākajiem veidiem, kā vēl labāk iepazīt un izprast partneri, ir došanās kopīgā ceļojumā. Tam nav jābūt divu nedēļu braucienam. Pietiks arī ar pāris dienām.

Cilvēki ierastos apstākļos uzvedas labi – tā arī ir viņu “fasāde”. Ir viegli būt labam cilvēkam, kad tev ir komfortabli un viegli. Taču atliek ievietot cilvēku apstākļos, kas viņam ir nepierasti, un tu ieraugi viņu tādu, kāds viņš ir patiesībā. Ne katram tiek dota iespēja to ieraudzīt.

Rūpējieties viens par otru slimības laikā

Lai attiecības būtu patiesas un tuvas, partneriem ir jāiemācās pieņemt vienam otru ne tikai veselībā, bet arī slimībā.

Jebkāda veida slimības laikā cilvēks kļūst ievainojams. Pasargā viņu, aprūpē, izklaidē. Arī tas ne katram tiek ļauts.

Guliet kopā

Bez seksa. Vienkārši esiet kopā. Baudiet mieru, klusumu, sarunājieties. Jūs sajutīsiet, cik feina sajūta tā ir, jo ar kuru katru tā vienkārši gulēt kopā nemaz nav iespējams.

Biežāk skatieties viens otram acīs

Ilgstošs un tiešs acu kontakts mēdz cilvēkus samulsināt. Reti kurš spēj to izturēt.

Dažkārt rodas iespaids, ka, skatoties partnera acīs, mēs ieskatāmies viņa dvēselē, un tas nav katram ļauts.

Nedariet neko

Cik viegli ir vienkārši apsēsties gultā kopā ar cilvēku un neko nedarīt? Vienkārši sēdēt un klusēt? Vai klusums tevi mulsina? Starp patiesi tuviem cilvēkiem šādam mulsumam nebūtu jābūt.

Ja jums ir ērti vienkārši sēdēt un nedarīt neko, tas nozīmē, ka jums ir ērti būt kopā arī citās situācijās. Un tas ir patiesi intīmi.

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.