-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Pārdomas: Vīrieši, neļaujiet aizmigt savai sievietei ar asarām acīs

 

Iet gulēt aizvainotam un dusmīgam – tā ir slikta ideja jebkuram cilvēkam, bet sievietēm tas ir īpaši kaitīgi.

Varbūt tu sadusmojies uz viņu tādēļ, ka viņa pateica kaut ko nepareizu vakariņu laikā. Varbūt viņa neatbildēja uz taviem zvaniem, kad tev tas tik ļoti bija vajadzīgs. Varbūt viņa nejauši sabojāja tavu mīļāko kreklu. Bet zini? Neviens no šiem iemesliem nav tā vērts, lai uz viņu dusmotos. Lūk, kāpēc…

Kad tu uz viņu dusmojies, viņa nevar aizmigt. Katrs vārds, ko tu teici, katrs skatiens, ko tu viņai veltīji… Tas viss riņķos viņas prātā. Viņa grozīsies gultā, prātojot, ko ir izdarījusi nepareizi. Viņa domās par jūsu sarunām atkal un atkal, līdz tās būs kļuvušas pilnīgi citādas, nekā bija patiesībā.

Viņa mēģinās pārliecināt sevi par to, ka tu viņu vairs nemīli, un raudās. Viņa klausīsies tavā elpošanā, līdz sapratīs, ka tu esi aizmidzis un atstājis viņu vienu ar savām domām un asarām.

Viņa ilgi nespēs aizmigt, jo pārdzīvos par jūsu attiecībām. No rīta viņa pamodīsies un atcerēsies par to, kas notika iepriekšējā vakarā. Diena jau būs iesākusies nelāgi. Tad viņa pieies pie spoguļa un atkal sabruks, jo ieraudzīs, kas ir palicis pāri pēc pārdzīvojumu pilnas nakts. Viņai nebūs spēka pret to cīnīties…

Vīrieši, iegaumējiet – sievietei nav jāaizmieg ar sajūtu, ka viņa nav vajadzīga un mīlēta. Pirms došanās gulēt viss ir jāatrisina. Pat tad, ja ļoti to negribas darīt. Viņa ir pelnījusi „arlabunakti” un „labrīt”.

Nekad nebeidz dienu ar strīdu, citādi arī nākamajai dienai nebūs vērtības…

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.