5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Uzsmidzini smaržas pareizi: piecas kļūdas, kuras sievietes pieļauj

 

Bieži vien mēs uzsmidzinām smaržas nemaz par to īpaši neaizdomājoties. Tas ir tāds pats ikdienas uzdevums kā zobu tīrīšana. Bet, vai tavas smaržu lietošanas metodes nav novecojušas un kļuvušas paviršas? Sieviešu žurnāls „Cosmopolitan” dalās ar dažiem vērtīgiem padomiem.

Tu izsmidzini aromātu uz sausas ādas

Uz sausas ādas aromāts nevar „pieķerties”, tāpēc arī noturība nav visai laba. Labāk smaržas uz ķermeņa uzklāj uzreiz pēc mitrinoša ādas krēma uzklāšanas. Tad aromāts labāk iesūksies ādā un tu smaržosi patīkami ilgāku laiku.

Tu sasmaržinies pēdējā brīdī

Divi, trīs pūtieni pirms tu skrien ārā no mājas? Nedari tā. Aromātam ir „jānosēžas” uz ādas vismaz 10 minūtes. Ja nogaidīsi, aromāts būs noturīgāks.

Tu izsmidzini smaržas uz delnas

Vasarā to vēl var piedot, bet ziemā aromāts gandrīz uzreiz „noberzīsies” džemperu/ jaku piedurkņu un cimdu dēļ. Labāk izsmidzini smaržas uz kakla, dekoltē zonas (ja apģērbam nav augstā apkakle) un aiz ausīm. Izteiksmīgāks aromāts kļūs tad, ja izsmidzināsi to arī matos, taču nepārcenties. It īpaši, ja dodies uz darbu.

Tu izmanto nepareizu dušas želeju

Ja tu vēlies pareizi un pilnīgi atklāt smaržu aromātu, pārliecinies, ka tavā dušas želejā nav pretēju „toņu”. Dušas želejā nevajadzētu būt aromātiem, kas nesader ar tavām smaržām.

Tu nenofiksē aromātu

Ja tavas smaržas nav visai spēcīgas un noturīgas, tad uz ķermeņa vietām, uz kurām grasies tās uzpūst, uzsmērē plānu kārtiņu vazelīna. Tas lieliski „notur” aromātu vietā.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.