12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Pārdomas: Sieviete vēlas mīlestību, laiku un uzmanību, nevis vīrieša naudu

 

Protams, nauda var atrisināt daudz problēmu un sniegt attiecīgus prieka brīžus. Taču nekad nespēs iemainīt tuvības sajūtu, kas rodas viena cilvēka pieskāriena dēļ.

Ir sievietes, kuras meklēs vīrietī atbalstu un cilvēku, uz kura pleca var izraudāties, kad dzīvē viss iet šķērsām. Protams, vīrietis var uzdāvināt viņai greznākās dāvanas, par kurām tik ļoti viņa sapņoja, taču tām nebūs tik liela nozīmē kā laikam, ko vīrietis viņai velta. Tā ir dārgākā un cieņas pilnākā dāvana. Jā, nauda ir svarīga, taču tā nāk un iet, bet cilvēks un viņa siltums paliek.

Laiku nenopirksi.

Laiks ir tas, kas tiek dots tikai uz brīdi. Un tikai no mums pašiem ir atkarīgs tas, kā ar to apieties. Laiks ir nenovērtējams, tāpēc patiesa sieviete zina, cik svarīgi ir to pavadīt kopā ar mīļoto cilvēku. Un, ja viņai dzīvē pēkšņi būs jāizvēlas starp laiku un naudu, viņa izvēlēsies pirmo. Tas tāpēc, ka normālas attiecības neveidojas uz papīrīšu bāzes. Nauda nav tas, kam attiecības būtu jātur. Sieviete vēlas būt blakus vīrietim, kurš spēs dāvāt viņai laimi, un ne jau ar naudas palīdzību.

Sieviete meklē cilvēku, uz kuru var paļauties, neraugoties ne uz kādām grūtībām

Protams, nauda var atrisināt daudz problēmu, taču nekas nelīdzinās maigiem, nomierinošiem vārdiem. Nauda nespēs viņu noturēt, ja viņa zinās, ka vīrietis nevelta viņai laiku un mīlestību. Īsta sieviete zina, ka apbusējām jūtām un uzmanībai ir lielāka vērtība, nekā naudai.

Jā, daudzi varētu teikt, ka viss, kas šeit ir rakstīts, nav taisnība. Taču agrāk vai vēlāk visi atduras pret mīlestību – tās esamību vai trūkumu. Ja tā ir, viss ir labi. Ja tās nav, ir jādzīvo mokās vai arī jādodas meklēt cilvēks, kurš mīlestību ir spējīgs sniegt. Īsta sieviete nevēlēsies dzīvot bez abpusējas mīlestības.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.