4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Erotisko stāstu sērija – 1

 

Mēs iegājām dzīvoklī, kurā es līdz šim nekad nebiju bijis. Viss tik gaišs, kārtīgs un smaržo pēc viņas… Pat neradās sajūta, ka šeit dzīvo arī vīrietis. Viņa uztaisīja mums kafiju un pati aizgāja uz citu istabu. Pēc brīža viņa atgriezās, bet šoreiz jau tērpusies tikai halātiņā – tik plānā, ka varēja redzēt, kā tam cauri spiežas viņas piebriedušie krūšu gali. Protams, mans loceklis uzreiz uz to atsaucās.

Viņa tēloja, ka viss ir kārtībā un jutās kā mājās, jo, nu, tās arī bija viņas mājas. Tikai muguras sāpes neesot viņu atlaidušas. Viņa palūdza, vai varu uztaisīt viņai masāžu. Jā, varu!

Saķēru viņu ap vidukli, palūdzu atslābināties un noguldīju uz grīdas, ar seju uz leju. Viņa novilka halātiņu līdz dibenam un, ak, vai, cik skaista viņai bija mugura… Es sāku to glāstīt – no pleciem, lēnām pa mugurkaulu uz leju, līdz pat mīlīgajām bedrītēm muguras apakšdaļā. Viņa gulēja klusi, tāda neaizsargāta… Manas rokas slīdēja pār viņas ķermeni, es sāku mīcīt arī viņas dibenu un masēt kājas. Kas mani apturēja doties tālāk? Mans loceklis signalizēja, ka tūlīt viss būs galā, ja es tūlīt pat neapstāšos. Es apstājos.

„Drīkst celties?”, vaicāja viņa. Protams! Tikai, līdz ko viņa piecēlās no grīdas un iztaisnojās, viņas halāts palika uz grīdas. Viņa stāvēja manā priekšā pilnīgi kaila. Tik skaista, tik iekārojama, pati pilnība. Es momentāli beidzu. Es sajutos vājš un kauna pilns, tāpēc teicu, ka man jādodas mājās.

Nepagāja pat stunda, kad es izdzirdēju zvanu pie savām durvīm. Es atvēru, un tur viņa stāvēja. Savā halātiņā, ar divām kafijas tasēm rokās. „Mēs nepabeidzām iesākto,” viņa noteica un ienāca iekšā. Es jutu, kā mans loceklis atkal laužas ārā no biksēm, taču šoreiz es sev nosolījos, ka tik ātri viss nebeigsies.

Lauma nolika kafijas krūzi manā priekšā. Kafijas, viņas matu un ķermeņa aromāts mani apdullināja. Un tās krūtis, kas gluži vai raujas ārā no halāta izgriezuma. Viņa apsēdās man blakus… Viņas skaistais profils, puspavērtās lūpas… un te es sapratu – tagad es varu viņu apskaut un noskūpstīt. Es biju maigs, bet uzstājīgs. Viņa nedaudz sastinga un pēc brīža viņas rokas jau bija ap mani, saldās lūpas atbildēja manām un es jau nesu viņu uz guļamistabu.

Pēc tam viss notika lielā miglā. Galva griežas, es esmu pilnīgi uzbudinājies, mēs abi kaili, es glāstu viņas kuplās krūtis un beidzot varu arī tās izgaršot. Jūtu viņas uzbudinātā ķermeņa aromātu, smago elpošanu un vieglo raustīšanos. Tad es uzmanīgi papletu viņas maigās kājas un iegāju viņas miklajā vagīnā. Tas bija kā trieciens ar elektrību, šķita, ka mans loceklis burtiski deg! Mēs abi ilgi bijām ekstāzē un ātri vien sasniedzām brīnišķo finālu, baudas virsotni… Mēs beidzām gandrīz kopā… Kā viņa kliedza un elsoja…

Mēs vēl ilgi gulējām apskāvušies, es nebiju spējīgs atrauties no šī tik ļoti vēlamā ķermeņa… Tad viņa iečukst man ausī: „Kafiju mēs tā arī neizdzērām”. Mēs ceļamies un abi dodamies uz virtuvi, kur vēl ilgi runājamies. Tad viņa apgūlās uz dīvāna un palūdza, lai pamasēju viņai muguriņu. Kā gan es varu atteikt?

Es viegli sāku masēt viņas muguru un palēnām noslīdu lidz dibenam. Nolēmu likt lietā savu mēli un nedaudz paspīdzināt viņas gribošo ķermeni. Lauma visādi locījās un tik saldi elsoja… Tik saldi, ka mans loceklis jau sprāgst pušu spiediena dēļ, un es atkal ar lielu baudu ieeju viņā. Es glāstu viņas klitoru, baudu viņas ķermeni un jūtu, cik lielā eiforijā viņa pati ir.

Tas bija vairāk, nekā mana sapņa un seksuālo fantāziju piepildījums. Kādu baudu viņa man sniedza!

Nākamajā dienā es vēl nespēju noticēt tam, kas notika. Es visu dienu gulēju gultā un cerēju, ka varbūt tas atkārtoties. Tikai vēl pēc pāris dienām es uzzināju, ka viņa ar vīru aizbrauca projām. Uz kurieni? Kas to lai zina… Bet manās atmiņās viņa ir un būs mana ideālā sieviete, kuru man bija iespēja baudīt…

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.