1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Pārdomas: Kāpēc attiecības nav glābiņš no vientulības

 

Kad tu esi viena un ļoti vēlies sastapt savu mīlestību, tu domā, ka, līdz ko tā uzradīsies, tava dzīve kļūs ideāla. Tu gandrīz vai lūdzies, lai Visums atsūta tev vīrieti. Bet pēc tam tu viņu satiec un saproti, ka tas neizkliedē grūtības un problēmas. Tas pat neizkliedē tavu vientulības sajūtu.

Tas tāpēc, ka, ja tava dzīve bija tukša līdz tam, neviens vīrietis nepadarīs to pilnvērtīgu. Mēs esam tendēti domāt, ka atrast sev partneri ir galvenais dzīves mērķis un laimes avots. Bet, ja tu gaidi, ka kāds atnāks un izkrāsos tavu dzīvi, tu meklē cilvēku neīstajiem mērķiem. Negaidi, kamēr kāds tev palīdzēs. Palīdzi sev pati.

Tu vari būt laimīgākā vientuļā sieviete pasaulē un nožēlojamākā – kopā ar vīrieti. Kad attiecības neizdodas, tu jūties vēl vientuļāka.

Kā zināt un būt pārliecinātai par to, ka viss būs labi? Pārdzīvojumi par nākotni un nepārliecinātība par tagadni – lūk, īstā vientulība.

Un, ja nu viņa ģimenei tu nepatiksi? Tu aizej pie viņiem vakariņās, bet viss nenotiek tā, kā tu biji plānojusi. Un tu domā, kā tikt galā ar šo briesmīgo sajūtu, ka viņa mammai tu nepatīc. Un, tā kā tā ir ļoti jūtīga tēma, tu pat nevari to apspriest ar vīrieti, un tādēļ tu jūties vientuļa.

Patiesībā, nereti tieši attiecības ir tās, kas izolē mūs no apkārtējās pasaules. Kad tu esi viena, tu aizpildi savu laiku ar daudz ko citu: sākot ar vienkāršu seriālu skatīšanos un beidzot ar jogas nodarbībām. Tu apmeklē dažādas vietas, satiec dažādus cilvēkus. Bet, kad tu esi ar kādu attiecībās, tev var rasties tendence izolēties no visiem, veltot laiku tikai tam vienam cilvēkam. Arī tur rodas vientulība, kad tas otrs cilvēks pasaka, ka grib aiziet izklaidēties ar saviem draugiem. Bez tevis.

Bet, ja tavas attiecības ir vienkāršs mēģinājums aizbēgt no vientulības? Tev patiešām patīk tas vīrietis, vai arī tu esi ar viņu kopā tikai tāpēc, ka baidies palikt viena? Tad tu esi vēl vientuļāka.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.