2.5 C
Rīga
trešdien, 17 aprīlis, 2024

Pārdomas: Es esmu spēcīga sieviete, bet tu mani padari vāju

 

Es esmu spēcīga sieviete. Es zinu, kā esmu vērta. Es zinu, ka esmu vērta vairāk, nekā vienas nakts sakars vai vienas nedēļas „gandrīz attiecības”. Es zinu, kas esmu, un man jābūt attiecībās, lai to pierādītu. Es zinu, kādu cilvēku esmu pelnījusi.

Taču tevī ir kaut kas, kas liek man par to aizmirst.

Kaut kas tevī liek man gribēt nebūt tik stiprai. Kaut kas tevī liek man aizmirst, kā vērta es esmu, aizmirst par savu neatkarību. Kaut kas tevī liek man gribēt aizmirst visu, pie kā esmu smagi strādājusi. Es vienkārši vēlos just, kā tas ir – būt kopā ar tevi.

Es nezinu, kas tas ir. Tas, kā tu smaidi, kā tu runā, kā saki manu vārdu vai ņem manu roku savā. Es nezinu, kāpēc tik ļoti vēlos būt vajadzīga tev. Lai tu mani gribētu. Lai atkal mani mīlētu.

Es nezinu, kā un kāpēc tu liec man to just. Es nezinu, kas tevi padara par tik īpašu, ka es pametu visu, lai pavadītu kopā ar tevi vismaz dienu. Es nezinu. Es joprojām sapņoju par mums. Par to, kā iznīcinu visas sienas, kuras uzbūvēju ap savu sirdi. Lai tikai ieraudzītu tevi…

Tam visam nav nekādas jēgas. Kāpēc mana sirds nepārstāj sisties straujāk, kad redzu tavu vārdu sava telefona ekrānā? Kāpēc man iekšā viss mutuļo, kad skatos uz mūsu vecajām bildēm?

Tikai vienu nakti, ko pavadīt ar tevi… Tā, it kā viss būtu labi; it kā mēs būtu laimīgi…

Tu liec man gribēt būt vājai. Tu liec man gribēt aizmirst par sevi. Aizmirst par to, kā vērta esmu, un iegrimt tavā pasaulē. Tavā pasaulē, kura kādreiz bija arī mana.

Tu man liec aizmirst par visu. Par visu, kas agrāk notika. Par to, kā tu mani salauzi. Tu liec man aizmirst par to, kas esmu un par ko esmu kļuvusi, lai vismaz minūti vēl varētu būt kopā ar tevi. Tu liec man atkal aizmirsties un noticēt taviem saldajiem meliem.

Es zinu, ka tu atkal salauzīsi manu sirdi. Es zinu, ar ko tas viss beigsies. Es visu to zinu. Un tāpat es vēlos būt ar tevi. Vismaz vienu dienu…

Varbūt tu vienmēr man būsi tas cilvēks. Tas, kurš var likt smieties un raudāt vienlaicīgi. Tas, kurš spēj gan salauzt, gan izdziedēt manu sirdi. Tas, kurš spēj mani salauzt un atbalstīt.

Un tomēr, es piekristu… Tevis dēļ es vēlreiz kļūtu vāja. Lai arī cik slikti tas beigtos.

Es esmu spēcīga sieviete, bet tu mani padari vāju. Tu liec man gribēt būt vājai…

 

Autors: Dieviete.lv/ Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.