8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Pārdomas: Nebaidies runāt par savām jūtām un emocijām

 

Tu esi ievērojusi to, kā cilvēki baidās izrādīt un runāt par savām jūtām, it īpaši attiecībā pret tuvākajiem cilvēkiem? Iespējams, ka tas patiesi ir biedējoši, jo tev nav ne jausmas, kādu reakciju gaidīt. Taču ir jāņem vērā, ka viss nezināmais bidē. Bet, ja nu tas cilvēks domā tieši tāpat kā tu? Tu nekad neuzzināsi, ja klusēsi.

Tas, ka tu izrādi jūtas, nenozīmē, ka esi vāja vai ievainojama. Tas nozīmē, ka esi cilvēks.

Jā, tu vari ciest atteikuma dēļ, ja cilvēkam tomēr nav jūtu pret tevīm. Bet labāk ir uzreiz zināt, nekā maldīties aplamās domās un cerēt uz brīnumu. Labāk tad vienreiz izdzīvo sāpes un vilšanos. Nevajag nožēlot izdarīto, jo tas, ka tu pateici kā jūties, ir drosmīgs un pareizs lēmums.

Neļauj savām bailēm aizvērt sev muti un uzvilkt uz sejas vienaldzīguma un emocionālā vēsuma masku. Jo tādējādi tu vari zaudēt gan savu laiku, gan sev tuvu cilvēku.

Mīļotie aiziet, un viss beidzas ar nožēlu par to, ka tu daudz ko nepaspēji, neprati un baidījies pateikt. Vienmēr atklāj to, kā jūties

Tu nevari zināt, kā viss atrisināsies, ja tu par to necīnīsies. Ja jūtas izrādīsies abpusējas, tev paveiksies, ja, nē, tad zināsi, kurā virzienā doties tālāk.

Tev ir tikai viena dzīve, tāpēc drosmīgi seko savai sirdij. Pārvari bailes un runā par to, ko jūti!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.