2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Dienas smaids: Vai zini, kāpēc labākie draugi ir tie, kuriem patīk labi paēst?

 

Jā, jā, bez ēdiena cilvēks neizdzīvotu. Taču cilvēks, kurš ēdienam dzīvē piešķir īpašu lomu, ir vēl daudz vērtīgāks un ir lielisks draugs. Arī tev patīk kārtīgi paēst? Tad jūs esat īsta komanda!

Viņš saprot, ka tu esi izsalkusi, un neuztver tevis teikto personiski. Šis cilvēks neapvainojas tāpēc, ka tu pateici kaut ko nepareizu vai pat aizvainojošu. Viņš redz, ka tev gribas ēst, un apzinās, ka tiklīdz tu būsi paēdusi, tava attieksme mainīsies uz labo pusi. Kā viņš to zina? Spriež pēc sevis…

Viņš nenosoda tevi par to, cik lielu porciju tu apēd. Dzīvē jau tāpat pietiek lietu par ko prātot, un ēdienam nevajadzētu visu vēl vairāk sarežģīt. Draugu klātbūtnē tu vari ēst, ko vēlies, cik daudz vēlies, un, kā vēlies.

Jums vienmēr būs, ko darīt kopā. Ēšana ir īsts rituāls. Šis cilvēks vienmēr būs gatavs atklāt jaunus ēdienus un vietas. Tas jums ir kā kopīgs, nebeidzams ceļojums.

Viņš neliek tev iet ārā no mājas. Šis draugs vienmēr sapratīs, ja tu vēlēsies palikt mājās, nevis doties izklaidēties ārpus mājas. Viņš atnāks pie tevis ar lielu picu un jums būs jauks vakars.

Pasūtīt daudz ēdiena diviem cilvēkiem ir pilnīgi normāli. Nav nekādu šaubu par to, ka jums izdosies visu apēst. Draugi taču ir domāti tam, lai atbalstītu, vai ne?

Viņš zina, kā tevi iepriecināt. Viņš vienmēr stāstīs par kaut ko jaunu un garšīgu, ko tajā dienā ir ēdis. Vai arī nāks pie tevis ciemos ar cienastu. Lieliski, vai ne?

Tavā dzīvē ir tāds draugs?

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.