-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

5 slinkas Valentīndienas randiņu idejas tiem, kas nevēlas iet ārā no mājas

 

Ja tu esi viens no tiem laimīgajiem cilvēkiem, kuriem ir ar ko pavadīt kopā Valentīndienu, ir jauki, ka tiek izdomāts kaut kas īpašāks, ko tajā dienā darīt. Taču, ja jums patiesi negribas doties ārpus mājas, portāls „Elite Daily” ir apkopojis piecas randiņu idejas, ko var īstenot arī mājās.

Ēdiet vakariņas un skatieties filmu savā gultā

Ja vakariņas un filma ir tavā stilā, bet pēc nogurdinošas darba dienas tev nekur īsti negribas doties, īstenojiet to pašu mājās. Izvēlieties filmu, kas jums abiem patīk (vai kuru neesat redzējuši), pagatavojiet gardas vakariņas un našķus, iekārtojieties ērtāk gultā un sviniet mīlestību! Vienkārši, bet sirsnīgi.

Pasūtiet vakariņas izsmalcinātā restorānā

Pa ceļam mājās no darba pasūtiet vakariņas restorānā, kurā jūs neesat bijuši vai arī kurš jums ikdienai šķiet par dārgu, un ņemiet tās līdzi mājās! Kāpēc sēdēt pārpildītā restorānā, ja var sēdēt mājās seksīgā apakšveļā?

Veiciet vīnu degustāciju mājās

Ja tu neiebilsti pret nelielu plānošanu, lielisks randiņš mājās varētu būt vīna degustācija. Ja tu nevēlies tērēt naudu dārgām vakariņām, aizej uz tuvāko veikalu un nopērc vairākus vīnus, kurus tu neesi garšojusi. Sagatavo nelielas uzkodiņas un randiņš gatavs!

Galda spēļu vakars… Ar citādākiem noteikumiem

Izvēlies dažas galda spēles un pārveido noteikumus. Padari vakaru pikantāku, riskantāku un smieklīgāku. Daudzas spēles var spēlēt uz izģērbšanos vai uzdrīkstēšanos. Pie tam, ja tu vēlies patiesi pikantu vakaru, investē kādā īstā erotiskajā galda spēlē.

Nakšņojiet teltī iekštelpās

Tu spēj iedomāties partnera seju, kad viņš pārnāk mājās no darba un istabas vidū ierauga uzslietu telti, iedegtas sveces un uzceptas desiņas? Kaut kas traks, bet noteikti arī neaizmirstams. Tikai jūs divi, maza telpa, sirsnīgas sarunas un smiekli… Kas vēl diviem mīlošiem cilvēkiem ir nepieciešams?

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.