17 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

9 pazīmes, kas liecina – tu tiecies ar nepareizo cilvēku

 

Tu esi jaunās (vai jau ilgstošās) attiecībās, bet tevi nepamet sajūta, ka šis cilvēks nav tev piemērots? Portāls “Beauty and Tips” ir apkopojis pazīmes, kas varētu tev palīdzēt tikt galā ar šo jautājumu.

Tu valkā masku

Ir labi, ka jums ir kaut kas kopīgs, un nav nekas slikts, ja jūsu intereses atšķiras. Taču, ja tev šķiet, ka tev ir jāizliekas, ka tev patīk tas pats, kas viņam, tas nav labi. Attiecībās nebūtu jābūt vajadzībai izlikties un melot, lai tikai iepatiktos partnerim. Agri vai vēlu, bet meli nāk gaismā un visu iznīcina.

Viņam rūp tikai tava labsajūta

Kurš grib būt kopā ar cilvēku, kuram rūp tikai partneris un nekas cits? Jā, tas varbūt izklausās jauki, bet tā nav. Tas atgrūž un tas nozīmē, ka viņam dzīvē ne par ko citu nav intereses. Tas nav forši.

Viņš ir apmāts

Mums visiem gribas uzmanību, ir jauki saņemt ziņu no kāda, ir jauki dzirdēt, ka pēc tevi ilgojas… Taču tas nav jauki, ja cilvēks vēlas runāt ar tevi 24/7. Ja tev tas sāk apnikt, padomā, vai tu tiešām esi kopā ar īsto cilvēku. Pareizais cilvēks cienīs tevi un tavu laiku, un atkāpsies brīžos, kad tev tas būs nepieciešams.

Viņš mēģina tevi mainīt

Tas vienkārši nav pieņemami. Ja viņš nevar pieņemt tevi tādu, kāda tu esi, tad kāpēc jūs vispār esiet kopā?

Tu nejūti, ka vēlies runāt ar viņu par nopietnām tēmām

Jebkurām attiecībām ir jāattīstās un nopietnām sarunām ir jānotiek. Taču, ja tev nav vēlmes ar viņu vispār par neko nopietnu runāt, tad tev pret viņu nav nopietnu nodomu.

Viņš tevi nogurdina

Kā tu jūties, kad pavadi laiku ar viņu? Tu jūties laimīga par to, ka labi pavadīji laiku, vai arī emocionāli iztukšota? Ja viņš tevi nogurdina, tā nav laba zīme. Pareizais cilvēks liek tev justies laimīgai un piepildītai ar jaunu enerģiju un iedvesmu.

Tu neesi viņa prioritāte

Kārtējās brīvdienas ir klāt, un viņam atkal ir plāni bez tevis. Tev šķita, ka esi satikusi cilvēku, ar kuru beidzot brīvdienās varēsi būt kopā, bet izskatās, ka viņš atkal ir aizņemts… Izklausās pazīstami?

Šķiet, ka viņš nekad neklausās

Tu viņam kaut ko izstāsti, bet tev šķiet, ka viņš neko no tā nav dzirdējis… Varbūt viņa prātu kaut kas nomāc? Varbūt viņš pats ir par kaut ko aizdomājies? Bet varbūt viņš vienkārši nav tev īstais cilvēks? Ir svarīgi ieklausīties savā partnerī, just saikni un atbalstu.

Jums nav nākotnes

Iespējams, ka tu esi mēģinājusi iztēloties nākotni ar viņu, bet tas vienkārši nenotiek. Katru reizi, kad tu domā par savu nākotni, tu neiekļauj tajā viņu. Tie ir tikai tavi plāni. Tā ir ļoti slikta zīme, kas norāda, ka tu esi kopā ar nepareizo cilvēku. Ja tu būtu kopā ar pareizo cilvēku, tu redzētu jūsu kopīgo nākotni pēc diviem mēnešiem un diviem gadiem.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.